Βαλίτσες για το Βέλγιο ο Χαροντάκης!

Βαλίτσες για το Βέλγιο ο Χαροντάκης!

Μπορεί τα οικονομικά προβλήματα του Εθνικού Αστέρα να τον οδήγησαν στην αποβολή από το πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο ένας εκ των ρούκι Ελλήνων ποδοσφαιριστών του, «φλερτάρει» με την μεταγραφή εκτός συνόρων!

Ο λόγος, για τον 17χρονο μέσο Γιάννη Χαροντάκη, ο οποίος πραγματοποίησε φέτος το ντεμπούτο του στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας με την φανέλα της καισαρινιώτικης ομάδας, αφήνοντας θετικά δείγματα γραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο νεαρός αριστερός χαφ φτιάχνει βαλίτσες για το Βέλγιο, προκειμένου να περάσει από τα «test events» συλλόγων της χώρας που εξέφρασαν την επιθυμία να τον παρακολουθήσουν δια ζώσης.

Παρεμπιπτόντως, οι βέλγικες επισκέψεις αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στην Καισαριανή τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των μεταγραφικών δεσμών που είχε αναπτύξει ο Εθνικός Αστέρας με την αγορά της συγκεκριμένης χώρας.

Ο Χαροντάκης «γυάλισε» στους Βέλγους σε ένα ή και περισσότερα από τα επτά επίσημα παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος και ετοιμάζεται να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό όνειρο.

Το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στην ομάδα Νέων των «ερυθρολεύκων» και με εισήγηση του προπονητή Πέτρου Δημητρίου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, πραγματοποιώντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 29 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι Εθνικός Αστέρας – Πανθρακικός (0-2).

Στο βιογραφικό του εκτός από την συνεργασία με τον Εθνικό Αστέρα, έχει να επιδείξει θητεία στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, τον Αγιαξ Ταύρου και την ομάδων Νέων της Ξάνθης, απ΄όπου αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι λόγω οικογενειακών λόγων.



«Ο Αντίνο πήρε τον πρόεδρο της Ρίβερ και ενημέρωσε ότι θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό!»
«Ο Αντίνο πήρε τον πρόεδρο της Ρίβερ και ενημέρωσε ότι θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό!»
Αναβαθμίζεται το ημιαυτόματο οφσάιντ με σκανάρισμα όλων των ποδοσφαιριστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Αναβαθμίζεται το ημιαυτόματο οφσάιντ με σκανάρισμα όλων των ποδοσφαιριστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Σε 48ωρη απεργία τα ταξί στις 13 και 14 Ιανουαρίου
Σε 48ωρη απεργία τα ταξί στις 13 και 14 Ιανουαρίου
Κηφισιά: Τέλος ο Ντίας, πάει στον Πανιώνιο
Κηφισιά: Τέλος ο Ντίας, πάει στον Πανιώνιο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved