Ζέτος: «Πορεία πρωταθλητισμού»

Ζέτος: «Πορεία πρωταθλητισμού»

Ο βοηθός προπονητή του Θρασύβουλου, Δημήτρης Ζέτος μίλησε για πορεία πρωταθλητισμού το τελευταίο τρίμηνο.

Ο βοηθός του Λύσανδρου Γεωργαμλή στον πάγκο του Θρασύβουλου, ο Δημήτρης Ζέτος, τόνισε στις δηλώσεις του: «Καταρχήν να ευχαριστήσουμε την Επανομή για τη φιλοξενία και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι. Ελπίζω μέχρι τη νέα σεζόν να προλάβουν να ανασυνταχθούν οι ομάδες με προβλήματα. Σε αυτό το παιχνίδι, που έγινε σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα, έπαιξαν δυο ομάδες σωμένες και χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα. Μάλλον αδιάφορες θα τις χαρακτήριζα.

Δεν είχαμε άγχος και πίεση και ήταν μια καλή συγκυρία για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους νεαρούς. Είμαστε ευχαριστημένοι επειδή ο Θρασύβουλος σώθηκε σχετικά νωρίς και είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο τρίμηνο κάναμε πορεία... πρωταθλητισμού!».

Από τους παίκτες των φιλοξενούμενων, ο νεαρός μέσος, Βασίλης Μουκίδης υποστήριξε: «Και οι δυο ομάδες ήμασταν σχετικά χαλαρές, χωρίς άγχος. Θέλαμε να χαρούμε την αναμέτρηση. Ευχαριστώ τον κόουτς και γενικά το τεχνικό τιμ για τις ευκαιρίες συμμετοχής που μου έδωσαν φέτος, ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα. Το παιχνίδι αυτό δεν μας «βγήκε», αλλά δεν είχε ιδιαίτερες επιπτώσεις. Κάναμε αξιόλογη πορεία φέτος, ειδικά στον δεύτερο γύρο».



Παναθηναϊκός – Άρης: Χωρίς Μισεουί και Μεντίλ στη Λεωφόρο οι «κίτρινοι»
Παναθηναϊκός – Άρης: Χωρίς Μισεουί και Μεντίλ στη Λεωφόρο οι «κίτρινοι»
Ζινεντίν Ζιντάν: Το «αντίο» του Γάλλου θρύλου στον Κουρμπίς – «Υπήρξε πολύ σημαντικός για εμένα»
Ζινεντίν Ζιντάν: Το «αντίο» του Γάλλου θρύλου στον Κουρμπίς – «Υπήρξε πολύ σημαντικός για εμένα»
Μια ανάσα από τον Κραλ ο Παναθηναϊκός
Μια ανάσα από τον Κραλ ο Παναθηναϊκός
«Πρώτη» για Αντετοκούνμπο στον Άρη
«Πρώτη» για Αντετοκούνμπο στον Άρη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved