Ανησυχία για Λαζανά
Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Γιάννη Λαζανά, αναμένεται να εκτιμηθεί τη Δευτέρα (21/2), από το ιατρικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, που έγινε το Σάββατο (19/2), τραυματίστηκε κάτω από τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού. Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι ότι είχε υποστεί κάταγμα. Η ακτινογραφία την οποία έβγαλε αργότερα, έδειξε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και ίσως τελικά να έχει υποστεί κάκωση.
Εάν χρειαστεί, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει πάθει ζημιά το περιόστιο (μεμβράνη που επικαλύπτει το οστό) κάτι που αν έχει συμβεί, θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα από τις προπονήσεις.