Έκαναν του κεφαλιού τους

Έκαναν του κεφαλιού τους

Με δύο κεφαλιές η Κιέβο πέρασε νικηφόρα με 3-0 από το «Μάριο Ριγκαμόντι» απέναντι στην Μπρέσια.


Ύστερα από εννέα παιχνίδια όπου δεν είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, η Κιέβο επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με 3-0 της Μπρέσια στο «Μάριο Ριγκαμόντι».

Η ομάδα του Ντομένικο Ντι Κάρλο, «χτύπησε» στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Αρχικά ο Πελισιέ, με κοντινή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο 48’ μετά από νέα κεφαλιά του Μαντέλι, ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Πελισιέ πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.

Ο Παναγιώτης Κονέ αγωνίστηκε βασικός, ωστόσο δεν τελείωσε την αναμέτρηση, καθώς ο Μάριο Μπερέτα, τον αντικατέστησε στο 64’, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 45’ δέχτηκε και την κίτρινη κάρτα.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης που πήρε η Κιέβο απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις, την ίδια ώρα που τα πράγματα για την Μπρέσια δυσκολεύονται καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Σέριε Α’.

ΜΠΡΕΣΙΑ: Αρκάρι, Ζεμπινά, Μπέγκα, Μαρέκο, Ζαμπέλι, Κόρντοβα (58’ Χετεμάι), Ντιαμάντι, Κονέ (64’ Νταρπέλα), Φιλιπίνι, Έντερ (76’ Λαντζαφάμε), Καράτσιολο
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Φρέι, Μαντέλι, Αντρεόλι, Μαντοβάνι, Φερνάντεζ, Ριγκόνι, Κονστάντ, Μπολιατσίνο (75’ Μαρκολίνι (78’ Σάντο)), Πελισιέ, Τιρό (62’ Μοσκαρντέλι).



Πάσχα με «άρωμα» Λισαβόνας για την Ελένη Βουλγαράκη, στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη
Πάσχα με «άρωμα» Λισαβόνας για την Ελένη Βουλγαράκη, στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη
Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η β' δόση
Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η β' δόση
Τένις: Ο Σίνερ θριάμβευσε επί του Αλκαράθ στο Μόντε Κάρλο
Τένις: Ο Σίνερ θριάμβευσε επί του Αλκαράθ στο Μόντε Κάρλο
ΑΕΚ: Συμπληρώνει 102 χρόνια από την ίδρυσή της
ΑΕΚ: Συμπληρώνει 102 χρόνια από την ίδρυσή της
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved