Θέλει Παρκ η Γιουβέντους

Θέλει Παρκ η Γιουβέντους

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Ιταλία η «γηραιά κυρία» έχει βάλει στο στόχαστρο τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρκ Γι Σουνγκ.

Έτοιμη να ξεκινήσει συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η Γιουβέντους η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μέσου των «κόκκινων διαβόλων», Παρκ Γι Σουνγκ.

Ο 30χρονος μέσος βέβαια, έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ», κάτι που δεν δείχνει να πτοεί τους «μπιανκονέρι». «Το συμβόλαιο του Παρκ τελειώνει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2012 και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να τον διατηρήσει στην ομάδα. Παρόλα αυτά ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι ενδιαφέρεται επίσης για τον ποδοσφαιριστή», αποκάλυψε ο μάνατζερ του Κορεάτη, Φεντερίκο Παστορέλο.

Η Γιουβέντους τις τελευταίες ημέρες κινείται πολύ στην… αγορά, ειδικά από τη στιγμή που ο Αντόνιο Κόντε, άφησε το ελεύθερο στον Αλμπέρτο Ακουιλάνι, να επιστρέψει στην Λίβερπουλ, μετά τον δανεισμό του. Επίσης κοντά στην έξοδο βρίσκονται και οι Μοχάμεντ Σισοκό και Φελίπε Μέλο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση για την «γηραιά κυρία» φαντάζει δύσκολη, καθώς ο διεθνής μέσος δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους».

«Θα ήταν τιμή για εμένα να συνεχίζω να παίζω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχω να πω τίποτα για τις φήμες. Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω στην ομάδα μου. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και πολύ άλλοι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να είναι στην θέση μου», είπε ο Παρκ, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του για το μέλλον.



Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας
Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Final-4 Κυπέλλου – Το πρόγραμμα
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Final-4 Κυπέλλου – Το πρόγραμμα
ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία προκαλεί γέλιο» - «Επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς»
ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία προκαλεί γέλιο» - «Επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς»
Κύπελλο Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό
Κύπελλο Super League Κ19: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved