Οι συνθήκες ωριμάζουν: Πιθανός νέος πρόεδρος της Γιουβέντους ο Άλεξ Ντε Πιέρο!

Οι συνθήκες ωριμάζουν: Πιθανός νέος πρόεδρος της Γιουβέντους ο Άλεξ Ντε Πιέρο!

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την Γιουβέντους, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, είναι πιθανό να γίνει μπροστάρης στο rebuild της «γηραιάς κυρίας».

Η Γιουβέντους περιμένει την τελική απόφαση αναφορικά με την αφαίρεση των 15 βαθμών που της έχει επιβληθεί για παρατυπίες σε μεταγραφές, προκειμένου να εμφανίζει μεγαλύτερα έσοδα. Υπόθεση λόγω της οποίας παραιτήθηκε ο Αντρέα Ανιέλι απ’ την προεδρία του κλαμπ, καθώς και σύσσωμη η διοίκηση. Οι «μπιανκονέρι» έχουν να καλύψουν ένα κενό σημαντικότατο και σπουδαίο. Αυτό του επικεφαλής που θα «τρέχει» τον τεράστιο αυτό οργανισμό.

Όσο περνούν οι μέρες, οι εβδομάδες, οι συνθήκες μοιάζουν να ωριμάζουν. Στην Ιταλία ψιθυρίζεται εδώ και καιρό, οι ψίθυροι έγιναν συζητήσεις και πλέον φωνές. Θεωρώντας οι πάντες ως τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο για τη συγκεκριμένη θέση, τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο!

Ο μεγάλος αρχηγός της «γηραιάς κυρίας», ο άνθρωπος που δεν την παράτησε ούτε στα δυσκολότερα χρόνια της με τον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία που της επιβλήθηκε το 2006. Παρουσία 19 ετών φορώντας τα χρώματά της. Από ταλέντο έγινε ηγέτης, αρχηγός, ιστορία του κλαμπ. Ένας απ’ τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της Γιουβέντους και συνολικά του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Έχοντας φίλους και όχι εχθρούς, ακόμη και σε αντίπαλες ομάδες.

Στα 48 του χρόνια πλέον, η φημολογία τον θέλει να έχει προσεγγιστεί απ’ τη Γιουβέντους για να αναλάβει το δύσκολο πόστο του προέδρου. Μια ιδέα που μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει, καθώς η αγάπη του για τους «μπιανκονέρι» είναι παθολογική. Όπως ο ίδιος λέει, ήταν πριν πάει στην Γιουβέντους το 1993, γιγαντώθηκε όμως μετά από 19 χρόνια παρουσίας.

Σε πρόσφατη παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία είναι μόνιμα στο πάνελ οι Τιερί Ανρί, Τζέιμι Κάραχερ και Μάικα Ρίτσαρντς, ρωτήθηκε για το θέμα. Δεν αρνήθηκε το παραμικρό, ενώ έδειξε να επιθυμεί τη μεγάλη επιστροφή. Τονίζοντας πως δε θα επιθυμούσε να είναι ένας πρόεδρος που θα συγκεντρώσει τα πάντα πάνω του, αλλά να δουλέψει με ένα τιμ για να βοηθήσει τη Γιουβέντους. Όλα αυτά σε μια εποχή που φαίνεται να έρχεται το rebuild της «γηραιάς κυρίας». Μάλιστα ο Τιερί Ανρί εκφράζοντας τη δική του γνώμη, ξεκαθάρισε πως ο Ντελ Πιέρο είναι η Γιουβέντους και θα ήταν η ιδανική λύση για την προεδρία του κλαμπ.
 
Όσο για τους οπαδούς της Γιουβέντους, σταυρώνουν τα δάχτυλά τους για να γίνει πραγματικότητα η φημολογία που έχει βάση. Ο «Μεγαλέξανδρος» του Ιταλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ποτέ δεν έπαψε να είναι ζωντανή ιστορία της Γιουβέντους. Ο άνθρωπος που λατρεύεται όσο ελάχιστοι στο σύλλογο. Η παρουσία του σε ρόλο επικεφαλής, θα αποτελούσε την καλύτερη είδηση για τους τιφόζι της «γηραιάς κυρίας».

Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για το θέμα και αυτό που φάνταζε με απλή φήμη, ή με όνειρο του κόσμου, πλησιάζει στο να γίνει πράξη. Χωρίς ακόμη να είναι τίποτα δεδομένο.

Πηγή: Newsbomb.gr


Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved