Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Χειρουργήθηκε ο Γουόκερ
Twitter/Manchester City

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Χειρουργήθηκε ο Γουόκερ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κάιλ Γουόκερ με την εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ που αρχίζει σε 1,5 μήνα στο Κατάρ, καθώς ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο 32χρονος μπακ τραυματίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6-3) και αντικαταστάθηκε στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ απουσίασε από τη χθεσινοβραδυνή επικράτηση της Σίτι κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Champions League (5-0).

Οι «πολίτες» δεν ανακοίνωσαν πότε θα επιστρέψει ο Γουόκερ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ωστόσο ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας θα δώσει «μάχη με το χρόνο» για να είναι έτοιμος ενόψει του πρώτου αγώνα της εθνικής Αγγλίας στην τελική φάση του Μουντιάλ με αντίπαλο το Ιράν (21/11).

«Ως παίκτες πρέπει να αποδεχθούμε ότι οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού που αγαπούμε. Η εγχείρισή μου την Τρίτη ήταν επιτυχημένη και τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στην αποκατάστασή μου και στην επιστροφή του σε φουλ φόρμα» έγραψε στο Twitter ο Γουόκερ, ο οποίος μετράει 70 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας, ενώ ήταν παίκτης-«κλειδί» στις ομάδες των «τριών λιονταριών» που έφτασαν στον τελικό του EURO 2020 και στους ημιτελικούς του Μουντιάλ του 2018.



«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ακόμα για τον Ντρκούσιτς»
«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ακόμα για τον Ντρκούσιτς»
Στις 17 Μαρτίου το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Στις 17 Μαρτίου το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Καραλής και Νίλσεν στο Fly Athens
Καραλής και Νίλσεν στο Fly Athens
Γιούρτσεβεν: «Αυτό που έκανε ο Γιαννακόπουλος είναι τεράστιο»
Γιούρτσεβεν: «Αυτό που έκανε ο Γιαννακόπουλος είναι τεράστιο»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved