Παπακωνσταντίνου: «Να πάμε τον Αστέρα εκεί που ανήκει πραγματικά»
Makedonikos FC

Παπακωνσταντίνου: «Να πάμε τον Αστέρα εκεί που ανήκει πραγματικά»

Μετά τη συμπλήρωση των τριών πρώτων αγωνιστικών στο Πρωτάθλημα των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής o Aγροτικός Αστέρας είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με επτά βαθμούς έχοντας μπροστά του το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Παναχαϊκή.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τη φετινή πορεία του Αστέρα στην κανονική περίοδο, αλλά και στα πλέι οφ ανόδου, την συμπαράσταση του κόσμου αλλά και τη δική του συμμετοχή στην ομάδα επισήμανε: «Ξεκινήσαμε την χρονιά με πολύ ενθουσιασμό. Από τις πρώτες μέρες δουλέψαμε εντατικά με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας που θα βγει πρώτη στον όμιλο της και θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου. Ήρθαν παίκτες με πολύ ταλέντο και εμπειρίες όχι μόνο στην συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και σε μεγαλύτερες. Δουλέψαμε σκληρά και με σοβαρότητα όλοι μαζί. Γίναμε μια οικογένεια και με τη βοήθεια του προπονητή μας και την συμπαράσταση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Εξ αρχής πρωταρχικός μας στόχος ήταν η πρωτιά και δείξαμε το πρόσωπο του ΑΣΤΕΡΑ μας, του ΑΣΤΕΡΑ που θέλει και αγαπά ο Εύοσμος».

Περίμενες ότι θα είχατε αυτή την περίοδο στην κανονική περίοδο;

«Αν μας λέγανε στην αρχή της χρονιάς ότι θα είμασταν η πρώτη ομάδα η οποία θα εξασφάλιζε ένα εισιτήριο στα μπαράζ για την Β´ Εθνική, τόσο νωρίς και με τέτοια διαφορά βαθμών, μπορεί και να μη το πιστεύαμε. Όμως πιστεύαμε σε εμάς, το ξέραμε όλοι, παίκτες -προπονητές και διοίκηση, ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, έτσι και όπως έγινε».

Για το Πρωτάθλημα των πρωταθλητών και την πορεία του Αστέρα τι έχεις να πεις;

«Υπήρξε η καθυστέρηση στην έναρξη των μπαράζ αλλά παρόλα αυτά μείναμε ήρεμοι, συνεχίσαμε όλοι την σκληρή δουλειά και είμασταν αφοσιωμένοι στον στόχο μας, ο οποίος ξεκάθαρα από την αρχή ήταν η άνοδος. Η ομάδα βρίσκεται πρώτη και στα μπαράζ. Κάναμε 3 πολύ καλά ματς με 2 νίκες εντός και μια ισοπαλία εκτός. Σε αυτά τα βήματα θέλουμε να συνεχίσουμε να βαδίζουμε και στα παιχνίδια που απομένουν για να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει πραγματικά».

Για την βοήθεια του κόσμου;

«Σημαντικό ρόλο για εμάς έχει διαδραματίσει ο κόσμος του Αστέρα και στο πρωτάθλημα αλλά και τώρα στα μπαράζ ακόμη περισσότερο. Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα πιο ψηλά, θέλει να τη δει να κατακτά την άνοδο και αυτό φάνηκε στα 2 ματς με την Προοδευτική και το ΠΑΟ Ρουφ. Η προσέλευση του μας χαροποιεί πολύ. Επίσης το Green Ghetto μας ακολουθεί σε κάθε παιχνίδι όπου και αν παίζουμε κάτι το οποίο μας δίνει δύναμη. Ο κόσμος του Αστέρα είναι είναι ο 12ος παίκτης μας»

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή; «Κοιτάμε την κάθε ομάδα στα ίσα, δεν υποτιμάμε κανέναν και αυτό νομίζω είναι το κλειδί της ομάδας μας για αυτή την χρονιά. Τα παιχνίδια είναι λίγα, παιχνίδι που περνάει δεν ξανά γυρνάει γι’αυτό είναι πολύ σημαντικά. Σε κάθε παιχνίδι όπως και σε αυτό του Σαββάτου θα καταθέσουμε την ψυχή μας για να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την άνοδο καθώς δεν θελουμε να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή».

Για τη δική σου συμμετοχή στην ομάδα;

«Είμαι ένα παιδί που ήρθα στην ομάδα όταν ήμουν 15 χρονών. Ξεκίνησα από τις ακαδημίες και με πολύ προσπάθεια και δουλειά κατάφερα σταδιακά να είμαι στην μεγάλη ομάδα όπου και διανύω την τρίτη σεζόν στην καριέρα μου. Είμαι παιδί του Ευόσμου, πολύ συνδεδεμένος με την ομάδα, την αγαπώ, υπάρχει και οικογενειακό ιστορικό από παλιά. Το να συνδυαστεί φέτος η άνοδος σε μεγαλύτερη κατηγορία μαζί με τα 90 χρόνια ίδρυσης που συμπληρώνει φέτος η ομάδα θα ήταν πολύ σημαντικό, όχι μόνο για εμένα αλλά για όλο τον κόσμο του Ευόσμου. Θα ήταν κάτι πολύ όμορφο το οποίο εύχομαι να γίνει μέσα από την καρδιά μου»



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved