Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: 17 συλλήψεις για τα ντροπιαστικά επεισόδια
ΙΝΤΙΜΕ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: 17 συλλήψεις για τα ντροπιαστικά επεισόδια

Σε 17 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, για τα έκτροπα που συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων προχώρησε το Σάββατο η ΕΛ.ΑΣ πριν. κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-18 βεγγαλικά
-12 ναυτικές φωτοβολίδες
-10 καπνογόνα
-10 βεγγαλικά με φυτίλι
-2 πυρσοί

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται έρευνα, με την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια, τόσο εντός όσο και εκτός του Σταδίου.

Επεισόδια πριν το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Η ένταση πριν τον μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ

Επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ με την Αστυνομία

Φωτιά στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ



Πιέζει ο Ρονάλντο να φύγει από την Αλ Νασρ
Πιέζει ο Ρονάλντο να φύγει από την Αλ Νασρ
O Elite Λάμπρεχτς στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
O Elite Λάμπρεχτς στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Μια ανάσα από τον ΟΦΗ ο Ρομάνο
Μια ανάσα από τον ΟΦΗ ο Ρομάνο
Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»
Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved