Το μέλλον του Ελ Αραμπί, ο Γιοβάνοβιτς που δε φεύγει και τα λεφτά που θα «πέσουν» το καλοκαίρι

Το μέλλον του Ελ Αραμπί, ο Γιοβάνοβιτς που δε φεύγει και τα λεφτά που θα «πέσουν» το καλοκαίρι

Ο Μαρτυριάρης επανέρχεται με «μεγάλους» που έχουν αγωνιστικούς και σχεδιαστικούς νταλκάδες, ενώ ακολουθεί καλοκαίρι θερμό πέρα για πέρα!

*Διαβάζω για Ελ Αραμπί. Θα έχει, λέει, επαφή με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκεί θα καθοριστεί το μέλλον του. Καλά όρκο μην παίρνετε κιόλας πως θα γίνει αυτή η επαφή. Ή και να γίνει, μπορεί απλά να είναι για να χαιρετηθούν ως δύο καλοί φίλοι, ως εργοδότης και εργαζόμενος.

*Είναι κοινό μυστικό εδώ και καιρό, πως ο μέλλον του Ελ Αραμπί μάλλον δεν είναι στον Πειραιά. Παικταράς, κανείς δε λέει όχι, αλλά τα χρόνια περνούν. Ειδικά για έναν παίκτη που θέλει πολλά λεφτά, τα μετράς αυτά. Γιατί θέλει πολλά; Μα επειδή θα τα βρει στις Αραβικές χώρες. Απλά τα πράγματα. Ίσως να τα έχει βρει ήδη.

*Ακούω επίσης και για αποχωρήσεις έκπληξη στον Ολυμπιακό. Μικρό καλάθι να κρατάτε. Σε κάθε κακό αποτέλεσμα, φεύγουν όλοι. Μετά από λίγες μέρες όταν ξεχνιέται, δεν το κουνάνε. Οπότε αλλαγές θα γίνουν, αλλά σε νορμάλ επίπεδο ξεσκαρταρίσματος ρόστερ. Ούτε σκούπες, ούτε φαράσια.

*Σε πέντε ματς από τώρα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι από 2ος και κυπελλούχος, μέχρι 5ος και ηττημένος στον τελικό. Η διαφορά τεράστια. Αυτό δε θα επηρεάσει το θέμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η απόφαση είναι δεδομένη και για τις δύο πλευρές.

*Όχι πως έχει τελειώσει το ζήτημα, αλλά φαντάζει τυπικό. Τώρα αν έρθουν τα πάνω κάτω κι έρθει 5-0 το ντέρμπι στο Φάληρο, χάσει 4-0 απ’ την ΑΕΚ και 3-0 σβηστά τον τελικό, το ξανασυζητάμε. Αλλά ακόμη και σε τόσο ακραία σενάρια, σίγουρο δεν είναι το αρνητικό. Αυτό τα λέει όλα.

*Ο Σέρβος ήδη έχει αρχίσει να ξεσκαρτάρει και λίστες με ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι. Για χαζό τον έχετε να τσεκάρει παίκτες αν ήταν ορθάνοιχτο το μέλλον του; Εδώ που τα λέμε, είναι και η σωστή απόφαση. Αφήστε την κατάταξη στην απ’ έξω. Ποια ομάδα έχει τη μεγαλύτερη βελτίωση φέτος; Ορίστε η απάντηση.

*Τον κράτησε τον Τσούμπερ η ΑΕΚ. Καλά ξηγήθηκε, μια χαρά παίκτης είναι. Μην κοιτάτε πως έμπλεξε κι αυτός σε μια σεζόν κουλουβάχατα. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κρίνονται ανάλογα με το περιβάλλον και τα στοιχεία της ομάδας που βρίσκονται. Η φετινή ΑΕΚ δεν ήταν δα και ποδοσφαιρικός… ναός!

*Δείτε πως ήταν ο Αϊτόρ πέρσι και πως είναι φέτος στον Παναθηναϊκό. Ή ο Χουάνκαρ. Σε μια νορμάλ ΑΕΚ, ο Τσούμπερ θα κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό και άνοιξε το ταμείο και πληρώθηκε η απόκτησή του. Κάτι μου λέει κιόλας πως το ταμείο δε θα κλείσει σύντομα.

*Ακολουθούν καλές κινήσεις απ’ την ΑΕΚ. Αν ήξερα ποιες θα σας τις έλεγα. Αλλά κρατήστε πως ο ρυθμός του περασμένου καλοκαιριού όπου ποιοτικά ενισχύθηκε η Ένωση κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, θα διατηρηθεί και θα αυξηθεί.

*Γενικά το καλοκαίρι θα είναι «ζεστό». Καυτό μη σας πω. Χρήμα θα «πέσει» στην αγορά απ’ τις Ελληνικές ομάδες. Ειδικά του Big-4 όπως το λένε πλέον. Τον Άρη δεν τον βάζω στην εξίσωση επειδή ναι μεν είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν έχει τεράστια δυνατότητα για ενίσχυση. Αν έχει δικαίωμα για μεταγραφές επειδή παραμονεύει και το CAS που κάποια στιγμή θα αποφασίσει.

*Έχουμε και την αγωνία των Play offs. Για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μοιάζουν ρυθμιστές. Αφήστε τα μεταξύ των άλλων ματς. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά σα να υπάρχουν απλά και όχι να αγωνίζονται. Μηδέν κίνητρο, μηδέν ενέργεια, μηδέν οξέα, μηδέν λιπαρά. Ποιος θα τους νικήσει, που θα τους νικήσει, έχει τη σημασία του.

*Ακούω και κάτι παλαβά που μόνο στην Ελλάδα τα λέμε. «Καλύτερα θα ήταν να έπαιζε με την βασική ομάδα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη». Βέβαια. Αυτά αρχίσαμε να τα λέμε κάποτε όταν η Ρεάλ ερχόταν χωρίς Ζιντάν, Φίγκο, Ρονάλντο, Ραούλ κι έπρεπε να δικαιολογηθεί το αποτέλεσμα των ελληνικών ομάδων με τα δεύτερα των «Γκαλάκτικος». Τώρα το φέραμε και εντός των συνόρων πέρα απ’ τα ευρωπαϊκά ματς.

*Μεγάλη αγωνία λένε για την έκβαση του αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Λαμία. Ναι, τεράστια. Ο Απόλλων θα υποβιβαστεί και η Λαμία περιμένει να μάθει με ποιον θα παίξει μπαράζ για να μείνει στη Super League. Πάμε παρακάτω. Το λογικό είναι κιόλας, με όσα έγιναν μέσα στη σεζόν και για τις δύο ομάδες.

*Θα έχει κόσμο ο τελικός Κυπέλλου. Παναθηναϊκοί, ΠΑΟΚτσήδες, χαμός. Είτε 17.000 εισιτήρια πάρουν, είτε 22.000, είναι τεράστιο αριθμός για αυτή την εποχή. Πολλοί το βλέπουν ως «πείραμα» για να φανεί αν μπορεί να συνυπάρχουν οπαδοί δύο ομάδων.

*Σίγουρα… Γιατί αν πάει καλά ο τελικός, θα δίνει ο ΠΑΟΚ εισιτήρια στον Άρη, ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό κοκ. Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Στην καλύτερη να μπορούν να πάνε μέχρι το Βόλο, ή την Τρίπολη. Κι αυτό αν δεν ισχύει ο όρος για ευθύνη των γηπεδούχων σε περίπτωση επεισοδίων που δεν έχει πάρει επίσημα εισιτήρια ο φιλοξενούμενος.

*Γκατσόνοβιτς θέλει να μείνει Παναθηναϊκό να ξέρετε. Θέλει κι ο Παναθηναϊκός. Αν θα γίνει, άγνωστο. Αν δε γίνει, γιατί να μην ενδιαφερθούν κι άλλοι απ’ την Ελλάδα; Κι άλλοι που προσπάθησαν και στο παρελθόν να τον πάρουν αλλά δεν τον πήραν;



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved