Βαγγέλης Μάντζιος: Σκέφτεται την απόσυρση του - «Θα εξαρτηθεί από την άνοδο»

Βαγγέλης Μάντζιος: Σκέφτεται την απόσυρση του - «Θα εξαρτηθεί από την άνοδο»

Γ' Εθνική: Ο Βαγγέλης Μάντζιος θα δώσει τη δική του μάχη προκειμένου να οδηγήσει τον ΠΑΟ Ρουφ στην Super League 2

Ο πολύπειρος επιθετικός με δηλώσεις του στην Mikriliga.com αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής από τον ΠΑΟ Ρουφ, μίλησε για το πως βιώνει την όλη εμπειρία στην κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του, που σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται.. από τα μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟ Ρουφ:  Αν και ποδοσφαιρικά είχα πλέον μεγαλώσει, βρισκόμουν σε συζητήσεις με ομάδες και μεγαλύτερων κατηγοριών. Μάλιστα είχαμε σχεδόν συμφωνήσει με την Καλαμάτα, έπειτα από προσωπικές συζητήσεις με τον κ. Πρασσά και τον κ. Αναστόπουλο με τον οποίο διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις. Ήθελα ωστόσο να μείνω στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους, να είμαι με την κόρη μου και να μην τη βάλω σε διαδικασία να αλλάζει σχολεία και περιβάλλον. Κάπως έτσι με προσέγγισε ο ΠΑΟ Ρουφ, μου έγινε η πρόταση και είπα σχετικά εύκολα το ναι.

Για το πως εξελίχθηκε η φετινή χρονιά και για το αν πίστευε ότι η ομάδα μπορούσε να πάρει την άνοδο: Δε νιώθαμε αυτό που λέμε φαβορί για τον τίτλο. Ο Πανιώνιος και λόγω φανέλας και λόγω ιστορίας και δυναμικής θεωρούνταν ο πρώτος υποψήφιος για το πρωτάθλημα. Όμως έγιναν δυνατές μεταγραφές από την ομάδα, δουλέψαμε και εμείς πολύ καλά και σιγά σιγά συνειδητοποιήσαμε ότι πάμε για κάτι καλό. Όσο προχωρούσε η σεζόν, το πιστεύαμε ακόμα περισσότερο.

Για τον Πανιώνιο με τον οποίο έχει συνδεθεί, αλλά δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τη Γ’ Εθνική: Γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια στον Πανιώνιο. Είναι ένα υγιές σωματείο που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του, όμως φαίνεται ότι κάτι δεν τους βγήκε όπως το υπολόγιζαν μέσα στη χρονιά. Κατά την άποψη μου ίσως ήταν λάθος και η αποχώρηση του προπονητή κ. Κοροπούλη. Σε κάθε περίπτωση όλη η φίλαθλη Ελλάδα θέλει να βρει το δρόμο του ο Πανιώνιος. Δεν ανήκει στη Γ’ εθνική σε καμία περίπτωση και μακάρι του χρόνου να είναι εκείνος που θα πάρει την άνοδο.

Για το πως τον αντιμετωπίζουν συμπαίκτες και αντίπαλοι: Δέχομαι το σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Από αντίπαλους παίκτες και προέδρους, θα έρθουν να μιλήσουμε, να βγάλουμε μια φωτογραφία και να γνωριστούμε. Και οι συμπαίκτες μου φυσικά με εκτιμάνε, ενώ και εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να τους συμβουλεύω και να τους βοηθάω. Οι διαιτητές επίσης με αντιμετωπίζουν με σεβασμό, ενώ και εγώ από την πλευρά μου προσπαθούσα να μη δίνω κανένα δικαίωμα αλλά να αποτελώ παράδειγμα για τους υπολοίπους.

Για το σύστημα διεξαγωγής της Γ’ Εθνικής: Όπως και οι περισσότεροι, έτσι κι εγώ θεωρώ άδικο το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Οι 7 ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, σημαίνει ότι ήταν τόσο καλές που άξιζαν να βρίσκονται στην παραπάνω κατηγορία και είναι άδικο 3 από αυτές να μην πάρουν τελικά την άνοδο. Το γνωρίζαμε όμως εξ αρχής επομένως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας.

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟ Ρουφ να πάρει την άνοδο: Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θεωρώ ότι έχουμε ίσως το καλύτερο ρόστερ σε όλη τη Γ’ Εθνική και πιστεύω ότι ο ΠΑΟ Ρουφ αξίζει να βρίσκεται του χρόνου στη Super League 2. Είναι πολύ σημαντικό βέβαια να κάνεις καλή αρχή σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Θα ξεκινήσουμε με την Ηλιούπολη και μετά θα παίξουμε με τον Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC Arena που είναι ένα μεγάλο γήπεδο και πιστεύω αυτό θα μας βοηθήσει μιας και είμαστε ποιοτική ομάδα. Αυτά τα ματς είναι κρίσιμα για την εκκίνηση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Για το μέλλον του ενόψει της νέας σεζόν: Όπως ανέφερα και προηγουμένως ήθελα να είμαι στην Αθήνα για την κόρη μου. Στον ΠΑΟ Ρουφ βρήκα ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και ένα ωραίο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Γίνεται μία εξαιρετική προσπάθεια από τον Γιάννη Λαγκαδινό, ενώ με τον προπονητή μας Ισίδωρο Σταυριανό κάναμε πολύ καλή δουλειά και φτάσαμε στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2. Έχω μία πρόταση να συνεχίσω στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο την οποία και εξετάζω.

Η αλήθεια είναι ότι είχα σχεδόν αποφασίσει να αποσυρθώ. Σωματικά είμαι πολύ καλά, όμως το πλαστικό γήπεδο με δυσκολεύει αρκετά και μου δημιουργεί έντονους πόνους στη μέση και τα γόνατα. Τώρα αν καταφέρουμε να ανεβούμε κατηγορία, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Το βλέπω πιο.. ζεστά και η τελική μου απόφαση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν θα πάρουμε την άνοδο στην Super League 2.



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved