Υπόκλιση στους διαστημικούς Ρονάλντο, Μπενζεμά, Λεβαντόφσκι - Τρία χατ τρικ σε 5 μέρες (vids+pics)

Υπόκλιση στους διαστημικούς Ρονάλντο, Μπενζεμά, Λεβαντόφσκι - Τρία χατ τρικ σε 5 μέρες (vids+pics)

Η Ευρώπη υποκλίθηκε σε λιγότερο από μία εβδομάδα στους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Λεβαντόφσκι. Τρία χατ τρικ από τους +33 ετών σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Τα ονόματά τους έχουν γραφτεί στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Θα μνημονεύονται για δεκαετίες. Όσοι τους έχουν ζήσει νιώθουν τυχεροί. Για πόσο ακόμα θ’ απολαμβάνουν τις παραστάσεις τους είναι άγνωστο. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πάντως, δεν δείχνουν να πτοούνται από την ηλικία τους. Σε πέντε μέρες και οι τρεις σημείωσαν χατ τρικ.

Τρεις σταρ, τρεις κορυφαίοι ποδοσφαιριστές. Στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Πολωνός και ο Γάλλος στο Champions League, ο Πορτογάλος στην Premier League. Ο Λεβαντόφσκι είναι ο μικρότερος της τριάδας. Αλλά πατημένα 33. Το καλοκαίρι θα κλείσει τα 34. Ο Μπενζεμά ήδη τα έχει κλείσει. Βαδίζει στα 35. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν έναν μήνα και κάτι έκλεισε τα 37.

Ναι, αυτός πέτυχε χατ τρικ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ και οδηγεί την ομάδα του στο επόμενο Champions League. Αυτός που το περασμένο καλοκαίρι στο ματς με τη Γερμανία για το Euro, στα 36,5 του χρόνια έκανε σπριντ από την περιοχή της ομάδας του για να σκοράρει στην αντίπαλη περιοχή.

Τρεις παίκτες, που στην Ελλάδα συνομήλικους για να μην πούμε τους +30, τους θεωρούμε παλαίμαχους και τελειωμένους. Συγκρίνουμε νοοτροπία φυσικά κι όχι ποιότητα. Αυτοί οι τρεις σταρ, λοιπόν, έκαναν την ποδοσφαιρική Ευρώπη να υποκλιθεί και πάλι σε διάστημα μόλις πέντε ημερών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 807 γκολ στην καριέρα του. Πρώτος στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Με 59 καταγεγραμμένα χατ τρικ! Γεννημένος στις 5/2/85. Βιονικός, διαστημικός, μυθικός. Έχει σημειώσει χατ τρικ σε κάθε έτος από τα 13 τελευταία.

Ο Καρίμ Μπενζεμά γεννήθηκε στις 19/12/87. Τόσα χρόνια στη Ρεάλ κανείς δεν βρέθηκε να τον τελειώσει. Και πέρασαν παίκτες όπως ο Κριστιάνο. Πάντα υπήρχε χώρος γι’ αυτόν. Διότι η ποιότητά του είναι τρομερή. Ένας παίκτης ομάδας και παράλληλα killer.

 Πέτυχε χατ τρικ όχι κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν του Μέσι, του Νεϊμάρ, του Εμπαπέ, του Ντοναρούμα. Τέταρτος σκόρερ στο Champions League. O πιο μεγάλος σε ηλικία που πέτυχε χατ τρικ στον θεσμό, την περασμένη Τρίτη. 34 ετών και 80 ημερών. Τρίτος σκόρερ όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης με 309 γκολ πίσω από Ραούλ 323 και Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 450. Τον Ισπανό θα τον ξεπεράσει δεδομένα.

Για τον Πολωνό κανονιέρη Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τι να πει κανείς. Μεγαλώνει και γίνεται και πιο δεινός εκτελεστής. Γεννημένος στις 21/8/88, έχει ξεπεράσει τον αείμνηστο Γκερντ Μίλερ σε γκολ στο πρωτάθλημα και πλέον και στην Ευρώπη. Έχεις τρεις σεζόν με διψήφιο αριθμό γκολ στο Champions League (21-22, 19-20, 12-13 με τη Ντόρτμουντ). Κόντρα στη Σάλτσμπουργκ τελείωσε την πρόκριση από το 23’ με το 3-0. Πέτυχε το πιο γρήγορο χατ τρικ από την αρχή ενός αγώνα στον θεσμό σε 11 λεπτά. Λίγο ήθελε να τον ξεπεράσει μία μέρα αργότερα ο Μπενζεμά! Ήδη, ο Λεβαντόφσκι έχει ξεπεράσει το φράγμα των 40 γκολ για έβδομη συνεχόμενη σεζόν.

Αυτοί οι τρεις άσοι, λοιπόν, είναι μέρος του θαυμαστού κόσμου του ποδοσφαίρου. Έβαλαν τη σφραγίδα τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έγραψαν ιστορία. Αποτελούν ινδάλματα για εκατομμύρια παιδιά. Είναι από τις αιτίες που το ποδόσφαιρο είναι πλέον μία τεράστια βιομηχανία με διακίνηση δις. Είναι παίκτες που καθηλώνουν.

Σε ηλικία που άλλοι συνάδελφοί τους τα παρατάνε ή νιώθουν να μην έχουν άλλες φιλοδοξίες. Αυτή ενδεχομένως, εκτός από το ταλέντο, είναι και η διαφορά τους με χιλιάδες παίκτες. Όσο μεγαλώνουν κάνουν τον ποδοσφαιρόφιλο να υποκλίνεται. Όσο αντέχουν θα τους απολαμβάνουμε. Είναι, άλλωστε και ένας λόγος να ξεφύγουμε απ’ όσα συμβαίνουν. Ξεσηκώνουν τους θεατές για χρόνια, να είναι υγιείς να συνεχίσουν, όσο το λέει η καρδιά τους και να χαρίζουν πάντα τέτοιες στιγμές.

Δείτε τη photo gallery

 



Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Σάλος με το σχόλιο του Τσιλαβέρτ για τον θάνατο του Μενότι: «Οι πίθηκοι είμαστε ακόμα ζωντανοί...»
Σάλος με το σχόλιο του Τσιλαβέρτ για τον θάνατο του Μενότι: «Οι πίθηκοι είμαστε ακόμα ζωντανοί...»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved