Πήρε Ντελγκάδο η Μοντερέι
Τον Σέζαρ Ντελγκάδο που έμεινε ελεύθερος από την Λιόν ανακοίνωσε πως απέκτησε η Μοντερέι.
«Συμφωνήσαμε με τον Αργεντινό επιθετικό Σέζαρ Ντελγκάδο για τα επόμενα τρία χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση του μεξικάνικου συλλόγου και ο πρώην, πλέον, άσος της «OL» αναμένεται να περάσει σήμερα (11/06) από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Μοντερέι.
Ο «Τσελίτο» είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού λίγο καιρό πριν, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, ενώ και η Κρουζ Αζούλ – ομάδα του Μεξικό στην οποία αγωνίστηκε πριν έρθει στην Ευρώπη για χατίρι της Λιόν – είχε εκδηλώσει πρόθεση να τον αποκτήσει.
Ο 29χρονος φορ από την Αργεντινή μετά από τρία χρόνια παραμονής στην Γαλλία επιστρέφει στη Λατινική Αμερική και το Μεξικό έχοντας κάνει 101 εμφανίσεις και έχοντας πετύχει 9 γκολ με τη φανέλα της Λιόν.