O Σάντος, η διαιτησία του ΠΑΟ, η σταθερά Λουτσέσκου και η ώρα της κρίσης στο CAS

O Σάντος, η διαιτησία του ΠΑΟ, η σταθερά Λουτσέσκου και η ώρα της κρίσης στο CAS

Ο Μαρτυριάρης επιστρέφει με ρεαλισμό για Σάντος και ΑΕΚ, την υπόθεση διαιτησία του Παναθηναϊκού και τον Λουτσέσκου που με σκουφί ή χωρίς έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας!

*Φερνάντο Σάντος για ΑΕΚ ακούω. Ρίσκο. Όχι ως επιλογή, σούπερ θα ήταν δεν το συζητά κανείς. Απλά ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά πως ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει απ’ την Εθνική της χώρας του;

*Ναι, έχει τα μπαράζ για το Μουντιάλ όπου είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να νικήσει τους Τούρκους και μετά την Ιταλία πιθανότατα. Σε αναμετρήσεις που για τους Πορτογάλους είναι τεράστιας σημασίας.

*Όχι μόνο για το προφανές, το δέλεαρ παρουσίας σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά κυρίως επειδή είναι η τελευταία ευκαιρία του Κριστιάνο. Το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του. Θα «σκυλιάσουν» για να περάσουν.

*Αν συμβεί αυτό, δεν υπάρχει Σάντος στο κάδρο καθώς θα μείνει εκεί που είναι. Η ΑΕΚ λοιπόν πρέπει να το πάρει απόφαση και να κοιτάξει να βρει κάτι ανάλογο. Επιπρόσθετα δε χρειάζεται να κολλάμε διαρκώς σε γνώριμες λύσεις. Σπουδαίοι προπονητές υπάρχουν πολλοί. Ας βρει κάποιον. Η ΑΕΚ. Γιατί Παπαδημητρίου και Κονέ μάλλον δε θα χρειαστεί να ασχοληθούν για καιρό ακόμη…

*Η ιστορία θα ήταν διαφορετική αν ο Λουτσέσκου είχε πάει στην ΑΕΚ τελικά. Πήγε όμως στον ΠΑΟΚ. Και για πολλοστή φορά μετά από 2-3 μήνες στη σεζόν, η ομάδα του ανεβαίνει και ανεβαίνει διαρκώς. Δεν είναι συμπτωματικό φυσικά.

*Βέβαια υπάρχει και το άλλο. Καλές οι ποδοσφαιρικές αναλύσεις, αλλά θέλει και ρέντα για να πετύχεις κάτι τέτοιο στο τέλος μιας αναμέτρησης. Λίγα εκατοστά πιο δίπλα πάει δοκάρι το σουτ του Κούρτιτς, τέλος η ιστορία.

*Το έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας ο Ρουμάνος. Δεν το λέμε για να τον υποτιμήσουμε. Κάθε άλλο στα υπέρ του είναι κι αυτό. Άλλωστε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ το παραδέχεται. Δε θυμάστε που πούλαγε τα σκουφάκια του τα τυχερά; Κι ο ίδιος ο Λουτσέσκου ανέλυσε πώς του έπλεξε η μητέρα του αυτό που φορούσε. Γούρικο δίχως άλλο.

*Δευτέρα είναι ημέρα CAS. Το ξεχνάμε συνέχεια, αλλά εκεί παίζεται η μισή ιστορία των Play offs. Αν ο Άρης δικαιωθεί και πάρει πίσω τους 6 βαθμούς, αυτόματα γίνεται το φαβορί για 4η θέση και θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να τη χάσει.

*Κάτι πουλάκια βέβαια, μου λένε πως είναι απίστευτα δύσκολο να συμβεί αυτό. Γιατί η υπόθεση Λάσκοφ είναι ξεκάθαρη. Έτσι λένε, εγώ που να ξέρω; Πάντως να σας πονηρεύει το γεγονός πως δεν διέρρευσαν ούτε σκεπτικά ούτε τίποτα. Και να σας πονηρεύει περισσότερο το γεγονός πως ξαφνικά έπεσαν κατακόρυφα οι τόνοι απ’ τον Άρη.

*Play offs και ανησυχία, είναι έννοιες που συμβαδίζουν με τον Παναθηναϊκό. Έτσι όπως τα έκανε. Κι έτσι όπως του τα έκαναν οι διαιτητές για να είμαστε δίκαιοι. Ακούω δεξιά κι αριστερά «μα τι μπορεί να κάνει;». Έλα ρε που δεν μπορεί!

*Είναι προφανές πως η κυβέρνηση ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Όχι παρασκηνιακά, φανερά. Ο Λευτέρης Αυγενάκης εξήγγειλε πως θα υπάρξουν κινήσεις για επαγγελματική διαιτησία, καθώς και συζητήσεις με UEFA-FIFA για την ΕΠΟ.

*Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει άριστη σχέση με την κυβέρνηση. Το προφανές ήταν να στραφεί εκεί. Να πιέσει προς εκείνη την κατεύθυνση. Γιατί δεν το έκανε; Ρωτήστε τον. Ίσως να το έκανε και να μην το μάθαμε. Κάτι μας λέει πως αν το έκανε, θα είχε αποτέλεσμα πάντως.

*Ο καλύτερος του χωριού είναι ο Μαρτίνς. Πλάκα κάνει ο Πορτογάλος χαμπάρι δεν παίρνουν. Κατέβασε δευτερότριτα σε ματς προημιτελικών Κυπέλλου και προκρίθηκε. Όπως προκρίθηκε. Πείτε μας μία ομάδα απ’ τις άλλες «μεγάλες» που θα έπαιζε με παιδιά απ’ τη Β ομάδα και πολλούς αναπληρωματικούς κόντρα στον Παναιτωλικό σε δύο ματς και δε θα είχε όχι πρόβλημα, αλλά δε θα είχε αποκλειστεί!

*Ο Γιοβάνοβιτς στην Καρδίτσα που είχε νικήσει 4-0, έβαλε τον Αγιούμπ, έπαιξε ο Παλάσιος, ο Αϊτορ, ο Ρούμπεν, ο Βιγιαφάνιες, ο Σάντσες. Βέβαια άλλη η πίεση μιας ομάδας χορτασμένης και με Ευρωπαϊκό στόχο μπροστά της.

*Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή του Ολυμπιακού εδώ και καιρό. Μην ασχολείστε με τα υπόλοιπα. Αταλάντα και μόνο Αταλάντα. Δεν είναι καλά οι Ιταλοί. Αυξάνει τις πιθανότητες του Ολυμπιακού η εικόνα τους και οι απουσίες που έχουν. Θα γίνουν «μάχες» να το θυμηθείτε.

*Δικαιώθηκε η ΑΕΛ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δικαιώθηκε η Ξάνθη απ’ την ΕΕΑ. Δικαιωμένοι αλλά σε χαμηλότερη κατηγορία. Το λες και άδικο εδώ που τα λέμε, είτε συμπαθείτε είτε όχι τις δύο ομάδες.

*Το άλλο το πήρατε είδηση; Στις 6 Μαρτίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2. Στο μεταξύ οι ΠΑΕ της κατηγορίας δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και κάποιες δεν έχουν ούτε νεαρούς παίκτες, ούτε προπονητές για την Κ19. Γι' αυτό και τρέχουν να κλείσουν συμφωνία με κάποια τοπική ακαδημία, για να καταφέρουν να κατεβάσουν ομάδα στο πρωτάθλημα Νέων.

*Ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο. Ξεκινούν διοργανώσεις, που δεν μπορούν να διοργανωθούν. Δεν είναι μικρό έξοδο για την κατηγορία. Μετακινήσεις, διατροφή, ξενοδοχεία, είναι λεφτά όχι παίξε γέλασε.

 



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved