Ο παραλογισμός με Ζαγαρίτη, το… mood Αταλάντα, ο Χουάνκαρ και τα 2 εκατ. ευρώ

Ο παραλογισμός με Ζαγαρίτη, το… mood Αταλάντα, ο Χουάνκαρ και τα 2 εκατ. ευρώ

Ο «Μαρτυριάρης» επανέρχεται για μεταγραφικά και όχι μόνο, αλλά και για τα κακώς κείμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

*Δε θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός την μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη. Του ποδοσφαιριστή δηλαδή που για να πωληθεί πριν κάνα χρόνο απ’ τον Παναθηναϊκό στην Πάρμα, είχε χρησιμοποιήσει το όνομα των «ερυθρόλευκων».

*Το παράλογο θα ήταν να αποκτηθεί τελικά ο νεαρός. Μην παρεξηγηθώ, καλός παίκτης είναι, έχει προοπτική εξέλιξης. Όμως, είναι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός μια ομάδα που θα της κάνει για εναλλακτική λύση έστω, ο παίκτης που δεν μπορεί να είναι εναλλακτική λύση στην Πάρμα της Serie B; Ρητορικό το ερώτημα…

*Γενικά δεν πολυσκέφτονται τα μεταγραφικά στον Πειραιά. Θα κινηθούν μεν, αλλά μην φαντάζετε τίποτα τρελό. Το μυαλό όλων είναι στην Αταλάντα. Ειδικά του Μαρτίνς. Εδώ και καιρό, έχει «κεντράρει» στους Ιταλούς.

*Γι’ αυτό και ξαφνικά παίζει με τριάδα στην άμυνα. Γι’ αυτό και δοκιμάζει τακτικές και λογικές παιχνιδιού που θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα κόντρα στην ομάδα του Μπέργκαμο. Ειδικά ο τρόπος προσέγγισης του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, «φώναζε» Αταλάντα.

*Στους «πράσινους» το θέμα Χουάνκαρ είναι αυτό που απασχολεί απ’ τις ανανεώσεις. Καλό κλίμα στις συζητήσεις, αλλά και μια απαίτηση του Ισπανού πάνω από μισό εκατομμύριο. Αν μου ζητήσετε να ρισκάρω πρόβλεψη, λίγο πάνω εσύ, λίγο κάτω εγώ, στο τέλος θα τα βρούνε.

*Άλλωστε… λεφτά υπάρχουν θα έλεγε κανείς. 2.000.000 για μεταγραφές τον Γενάρη δεν είναι δα και λίγα. Ναι, όμως με ποια λογική; Θα είναι το ποσό για τα συμβόλαια όσων έρθουν; Πόσοι θα έρθουν; Θα σπαταληθεί αυτό το ποσό ή μέχρι τόσα αλλά και λιγότερα να είναι δεν πειράζει;

*Από μόνη της η αλλαγή από τις δύο μεταγραφές στις τρεις, διαφοροποιεί αρκετά το τι παίρνεις με 2 εκατ. Άλλο να πας για έναν καλό χαφ κι έναν αναπληρωματικό αριστερό μπακ τη στιγμή που ο θεωρητικά βασικός σου δεξιός μπακ παίρνει κάτω από 200.000 (Κώτσιρας), άλλο να πάρεις και έναν εξτρέμ που συνήθως έχουν μεγάλα κασέ οι καλοί σε αυτή τη θέση.

*Υπάρχει θέμα Μάντζιου στον Άρη; Δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Αν γίνει καμιά… στραβή με τη Λαμία θα υπάρξει; Σίγουρα. Έτσι λέω εγώ, ο τρελός του χωριού, μη δίνετε σημασία.

*Ο Άρης γενικά ίσως να είναι και η ομάδα που θα κάνει τις περισσότερες μεταγραφές αυτόν τον Ιανουάριο. Παρότι οικονομικά είναι πιο «σφιχτός» απ’ τους υπόλοιπους. Το γιατί είναι απλό. Επειδή περιμένει την απόφαση του CAS, οπότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το καλοκαίρι να μην μπορεί να ενισχυθεί.

*Αυτό το ξέρουν και οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ακούω πως ζητάνε κάτι… τρελά ποσά. Οπότε πάμε για γερό ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

*Η σκέψη για να μπορούν να μπουν στα γήπεδα μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, μη νομίζετε πως δε θα φέρει γκρίνια. Πάλι θα… κλωτσήσουν οι ομάδες. Γιατί; Μα επειδή χάνουν κέρδη. Δε θέλουν ακόμη μια σημαντική ζημία λόγω απώλειας εσόδων.

*Στην ΑΕΚ παίρνουν με καλό μάτι όλες τις επιλογές Γιαννίκη μέχρι τώρα; Ρωτάω εγώ, που να ξέρω; Αλλά μήπως για παράδειγμα ο τρόπος χρησιμοποίησης κάποιων παικτών, δεν τους έχει ενθουσιάσει; Όχι, μην πάει το μυαλό μας σε θέματα προπονητή κι άλλα τέτοια. Απλά αναφέρω ένα γεγονός. Άλλωστε πάντα τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν γκρίνια.

* Καλό θα ήταν να μην νοιάζει έναν ποδοσφαιριστή μόνο το πόσα γκολ σημειώνει αλλά και να είναι καλός άνθρωπος. Γιατί όπως έφτασε στα αυτά μου σε χαμηλότερη κατηγορία, πρωτοκλασάτος παίκτης ειρωνεύτηκε άνθρωπο της ομάδας για τα κιλά του και τον τρόπο που μιλάει, με τις σχέσεις των δυο ανδρών να μην είναι η καλύτερη πλέον.



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved