Αζίζι: «Νιώθουμε πολύ αδικημένοι, αλλά πεισμώνουμε» (video)

Αζίζι: «Νιώθουμε πολύ αδικημένοι, αλλά πεισμώνουμε» (video)

Ο Νεκτάριος Αζίζι μίλησε για την πορεία του Πόρο και τη διαιτησία.

Για τα συναισθήματα που επικρατούν στον Πόρο μετά τα συνεχόμενα σοβαρά διαιτητικά λάθη εις βάρος του στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Γ' Εθνικής, μίλησε στην εκπομπή «Αθλητική Δευτέρα» ο σκόρερ της ομάδας στο ντέρμπι με τον Γιούχτα Νεκτάριος Αζίζι.

«Σίγουρα νιώθουμε πολύ αδικημένοι γιατί όταν καταβάλλεις τέτοιο κόπο, παλεύεις και σου παίρνουν αυτό μέσα από τα χέρια σου ουσιαστικά, θα ήμασταν τώρα στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς, δηλαδή θα μιλούσαμε τώρα για αλλά πράγματα. Τι να κάνουμε, πεισμώνουμε και πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στη συνέχεια. Αυτό πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς», δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Αθλητική Δευτέρα» ο Νεκτάριος Αζίζι και συνέχισε αναφερόμενος στα δικαιολογημένα παράπονα των «μπλε» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος:

«Κοιτάξτε, ούτε σ' εμάς τους ποδοσφαιριστές αρέσει να μιλάμε γι' αυτά, για τους διαιτητές, αλλά είναι έξι βαθμοί. Τρεις βαθμοί την προηγούμενη εβδομάδα και τρεις την Κυριακή. Και την Κυριακή πολύ φανερά κιόλας... Η φάση δεν ήταν καν οριακή. Τρελαθήκαμε όλοι αλλά πρέπει να ζήσουμε έτσι, δεν γίνεται. Αυτά συμβαίνουν...».

Σχετικά με την εξήγηση που δίνει για το πολύ σοβαρό διαιτητικό λάθος στο τελευταίο παιχνίδι με τον Γιούχτα, ο ταλαντούχος επιθετικός εξέφρασε την απορία του για την υπόδειξη του βοηθού: «Τι να σας πω, δεν ξέρω πραγματικά γιατί είναι εύκολη φάση. Αυτό είναι το περιεργο. Το να είναι οριακή η φάση θα πω ΟΚ, αλλά η φάση ήταν πεντακάθαρη».

Για το αν μίλησαν με τους διαιτητές και τι τους απάντησαν οι ρέφερι στις έντονες διαμαρτυρίες του ίδιου και των συμπαικτών του για την ακύρωση του πεντακάθαρου γκολ του Άγγελου Καστελλιανάκη, ανέφερε: «Εννοείται μιλήσαμε. Διαμαρτυρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ αλλά μας είπαν και ήταν σίγουροι ότι υπήρχε οφσάιντ!»

Για το πώς ένιωσε ο ίδιος βλέποντας την ξεκάθαρη φάση, είπε: «Τρελάθηκα. Την ώρα που κάνει την πάσα ο Ράπτης έχω γυρίσει και κάνω κι εγώ κίνηση να φύγω με τον Καστελλιανάκη και βλέπω καθαρά ότι είναι πίσω από τον αμυντικό, ότι ο αμυντικός τον καλύπτει».

Ενώ εξέφρασε την σιγουριά του ότι και το γκολ του Μπάμπη Πήλιου στην πρεμιέρα στη Σούδα το οποίο επίσης δεν μέτρησε, ήταν κανονικότατο: «Και εκεί ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν οφσάιντ γιατί την ώρα που κάνω την πάσα είχα δει ότι τον Πήλιο τον κάλυπτε ο παίκτης του Άρη Σούδας».

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συνθήκες που βρήκε στον Πόρο οι οποίες όπως τόνισε «είναι αυτές που περίμενα», δεν χάρηκε όσο θα ήθελε το πρώτο του γκολ με τα «μπλε» «θα προτιμούσα να κερδίσει η ομάδα» και χαρακτήρισε τον Πόρο για την πορεία του «ως σκαλοπάτι για ψηλότερα».

Τέλος, μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη, επισημαίνοντας ότι «πρώτη φορά βλέπω πρόεδρο ν' αγαπάει και να έχει τέτοιο πάθος για την ομάδα του και για το ποδόσφαιρο. Είναι δίπλα μας και μας στηρίζει».

Αναλυτικά η ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Νεκτάριο Αζίζι στην «Αθλητική Δευτέρα»:



Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved