Πανιώνιος: Απορρίφθηκε υποψήφιος επενδυτής - Τα δεδομένα στη Νέα Σμύρνη (photos)

Πανιώνιος: Απορρίφθηκε υποψήφιος επενδυτής - Τα δεδομένα στη Νέα Σμύρνη (photos)

Πανιώνιος: Δύσκολες μέρες για ακόμα μια σεζόν, ζουν στη Νέα Σμύρνη, με τις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες) να θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον «Ιστορικό».

Η ελπίδα της συμμετοχής στη Super League 2, μέσω της εμπλοκής του Γιάννη Τσακουμάκου στα κοινά της ομάδας, φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί αρκετά από το μυαλό των ανθρώπων, αλλά και των φίλων του Πανιωνίου, μετά και την αρνητική τροπή που πήραν οι συζητήσεις με τον Έλληνα επιχειρηματία.

Η συμμετοχής για δεύτερη σερί σεζόν στη Γ' Εθνική κατηγορία, τη στιγμή που φάνηκε πως τα χρέη προς τρίτους αποτελούν ένα τεράστιο εμπόδιο για τον οποιονδήποτε επιθυμεί να επενδύσει στους «κυανέρυθρους», δημιουργούν ένα σκηνικό τρόμου στη Νέα Σμύρνη.

Και αυτό, διότι άπαντες αντιλαμβάνονται πως όσο παραμένει ο Πανιώνιος στη Γ' Εθνική, όσο μεγάλο μέγεθος κι αν είναι, χρόνο με το χρόνο θα αλλοιώνεται το κύρος το συλλόγου και θα μπει ουσιαστικά σε φάση... αφανισμού.

Τις τελευταίες ώρες, έγινε γνωστό πως υποψήφιος επενδυτής προσπάθησε, να πάρει στα χέρια του, το ποδοσφαιρικό τμήμα και να το οδηγήσει στη Super League 2.

Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ του εκπροσώπου του επιχειρηματία και της επιτροπής του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, φάνηκε δεν υπήρξε ούτε στιγμή ταύτιση απόψεων για την ομάδα, με τους «κυανέρυθρους» να απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες και τη νέα απόπειρα του υποψήφια επενδυτή για εμπλοκή στην ομάδα.

Μάλιστα, άνθρωποι του Πανιωνίου έλεγαν χαρακτηριστικά πως: «Αν δεν βρεθεί μια αξιόλογη πρόταση για την ΠΑΕ δεν πρόκειται να δωθεί ο Πανιώνιος οπουδήποτε. Δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Χίλιες φορές να σηκώσουμε πάνω μας την ομάδα στην Γ' Εθνική...».

Μια άποψη που δείχνει πως οι... αμαρτιές προηγούμενων χρόνων, από τις διοικήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, δύσκολα θα επιστρέψουν στην Πλατεία.

Πλέον, με τον χρόνο να έχει μετατραπεί σε μεγάλο αντίπαλο, άπαντες στον Πανιώνιο αναζητούν μια λύση. Είτε αυτή θα είναι με ένα σοβαρό σχήμα στη Super League 2, που θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος των χρεών που άφησαν οι προηγούμενοι, είτε στη Γ' Εθνική με ξεκάθαρο πλάνο και όραμα, προκειμένου και ο κόσμος του Συλλόγου να αγκαλιάσει μια υγιής προσπάθεια που θα επαναφέρει τον «Ιστορικό» στη φυσική του θέση, στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ο Αντώνης Νικοπολίδης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Έρχονται πέναλτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
Ο Αντώνης Νικοπολίδης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Έρχονται πέναλτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
Basket League: Στον «αέρα» η 9η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο
Basket League: Στον «αέρα» η 9η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο
Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο και οι «κομμένοι» - Ποιοι έκαναν την ανατροπή με Μίτσελ
Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο και οι «κομμένοι» - Ποιοι έκαναν την ανατροπή με Μίτσελ
Μουντιάλ 2022: MVP ο Λιβάκοβιτς - «Η κορυφαία βραδιά της καριέρας μου»
Μουντιάλ 2022: MVP ο Λιβάκοβιτς - «Η κορυφαία βραδιά της καριέρας μου»