Μπόκα Τζούνιορς: Με την ομάδα Νέων κόντρα στην Μπάνφιλντ! (Video+Photos)

Μπόκα Τζούνιορς: Με την ομάδα Νέων κόντρα στην Μπάνφιλντ! (Video+Photos)

Μπόκα Τζούνιορς: Οι λόγοι που αναγκάζουν τους «χεϊνέζες» να παίξουν με πιτσιρικάδες το ματς Πρωταθλήματος-«Βράζουν» ομάδα και οπαδοί!

Οι μέρες αυτές… μυρίζουν μπαρούτι για την Μπάκα Τζούνιορς! Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει από τα όρια σε πολλά ζητήματα, λόγω του αισθήματος αδικίας που έχουν οι «χεϊνέζες». Αρχικά για όσα έγιναν στο ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο και πλέον για την αντιμετώπιση πριν το ματς με την Μπάνφιλντ.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά… Την περασμένη Τετάρτη η Μπόκα αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Ατλέτικο Μινέιρο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι Βραζιλιάνοι νίκησαν 3-1 στα πέναλτι (0-0 και οι δύο αγώνες) και απέκλεισαν στους «16» τους Αργεντινούς. Η ομάδα του Μπουένος Άιρες, όμως, τα έβαλε με τη διαιτησία, θεωρώντας πως έχει υποστεί «σφαγή»!

Η κατάσταση ξέφυγε στο Μινεϊράο, με αποτέλεσμα οι παίκτες και συνολικά τα άτομα της αποστολής της Μπόκα, να επιτεθούν στο διαιτητή, στους αντιπάλους, στους σεκιούριτι του γηπέδου και σε όποιον έβλεπαν μπροστά τους! Ο Μάρκος Ρόχο, μάλιστα, πήρε έναν πυροσβεστήρα ως… όπλο με τη φωτογραφία να έχει γίνει viral.

Με το πούλμαν οι παίκτες της Μπόκα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις, διαδικασία που διήρκησε 12 ώρες! Η επιστροφή στην Αργεντινή, πάντως, δεν ηρέμησε τα πράγματα. Άλλωστε πέρα απ’ τη διαιτησία, η Μπόκα έχει απίστευτα παράπονα κι απ’ την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της, θεωρώντας πως δεν την προστάτευσε!

Σα να μην έφτανε αυτό, οι «χεϊνέζες» ζήτησαν αναβολή του αγώνα με την Μπάνφιλντ για το Πρωτάθλημα Αργεντινής (προγραμματισμένο για ξημερώματα Κυριακής 25/7). Ο λόγος ήταν πως πρώτα ζήτησαν απ’ το υπουργείο υγείας εξαίρεση στην υποχρεωτική καραντίνα όσων μπαίνουν στη χώρα απ’ τη Βραζιλία (λόγω πανδημίας). Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό. Όμως δεν έγινε δεκτό ούτε το αίτημα για αναβολή του αγώνα!

Αναγκαστικά λοιπόν η Μπόκα θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων! Καθώς όσοι ήταν στην αποστολή για το ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο, είναι σε υποχρεωτική καραντίνα. Η αντιμετώπιση αυτή, έχει εξοργίσει τους πάντες στην ομάδα του Μπουένος Άιρες. Από τη διοίκηση, τα μέλη της ομάδας, μέχρι και τον κόσμο φυσικά. Που τονίζουν πως είναι όλοι απέναντί τους και… πολεμούν μόνοι τους!

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να μη συνεχίσει με την κανονική της ομάδα στο Πρωτάθλημα η Μπόκα και να κατεβαίνει σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα με την ομάδα Νέων! Αρχικά υπήρξε η σκέψη να μην αγωνιστούν καθόλου οι «χεϊνέζες» κόντρα στην Μπάνφιλντ και στα υπόλοιπα ματς, αλλά αυτό θα σήμαινε αυτόματο υποβιβασμό.

Θυμηθείτε όσα είχαν γίνει στο Μινεϊράο μετά το ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο:



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved