Copa America: Αποφασισμένος για τίτλο ο Μέσι

Copa America: Αποφασισμένος για τίτλο ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να «εξορκίσει την κατάρα» και να κατακτήσει με την εθνική Αργεντινής ένα τρόπαιο.

Ο «ψύλος» θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, όμως αυτό που λείπει από την συλλογή του, είναι ένα Μουντιάλ ή ένα Κόπα Αμέρικα.

Η κορυφαία διοργάνωση της Νότιας Αμερικής, άρχισε τα ξημερώματα στην Βραζιλία και ο Μέσι θα επιχειρήσει μετά τις αποτυχίες του 2014 (Μουντιάλ) και των 2015 και 2016 (Κόπα Αμέρικα), να κατακτήσει το τρόπαιο. 

Λίγες ώρες πριν τον εναρκτήριο αγώνα της «αλμπισελέστε» με την Χιλή, ο Μέσι, δήλωσε:

«Παρ΄ όλο που υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα, νομίζω ότι η ιδέα και το στυλ παιχνιδιού είναι αρκετά ξεκάθαρα. Πιστεύω, ότι τώρα είναι η ώρα να κάνουμε μια κίνηση και αυτό το Κόπα Αμέρικα, προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία.

Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα ξεχωριστό, διαφορετικό τουρνουά με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά είμαστε έτοιμοι για την διοργάνωση.

Είμαι πάντα διαθέσιμος για να προσπαθήσω να γίνω μέλος της εθνικής ομάδας και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, γιατί το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κατακτήσω έναν τίτλο με την εθνική Αργεντινής. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να το κατακτήσουμε».



Χάντμπολ: Την Πέμπτη (16/4) η κλήρωση του Euro 2026 γυναικών
Χάντμπολ: Την Πέμπτη (16/4) η κλήρωση του Euro 2026 γυναικών
Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού για Ρώσους και Λευκορώσους
Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού για Ρώσους και Λευκορώσους
Ταξίδι 19 ωρών για να δει το Ταζ Μαχάλ έκανε ο Χέιζ-Ντέιβις!
Ταξίδι 19 ωρών για να δει το Ταζ Μαχάλ έκανε ο Χέιζ-Ντέιβις!
Σάντερλαντ: Στο πλευρό του Μπρόμπεϊ
Σάντερλαντ: Στο πλευρό του Μπρόμπεϊ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved