Γαλτσίδης: «Μόνο νίκη θέλει η Θύελλα κόντρα στον Ποσειδώνα»

Γαλτσίδης: «Μόνο νίκη θέλει η Θύελλα κόντρα στον Ποσειδώνα»

Ο Κώστας Γαλτσίδης μίλησε για το ντέρμπι του 2ου ομίλου και τις εκκρεμότητες.

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς δίνει την Κυριακή η Θύελλα Σαρακηνών, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον άμεσο διεκδικητή του τίτλου Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Ο Κώστας Γαλτσίδης εξέφρασε κάποια παράπονα γιατί εκκρεμούν παιχνίδια τα οποία θα έπρεπε πρώτα να γίνουν αυτά, αλλά δεν κρύβει την αισιοδοξία του για αυτό το παιχνίδι και δήλωσε τα παρακάτω στο PellaSports, για το ντέρμπι του 2ου ομίλου:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα έπρεπε να φέρει το πρωτάθλημα στα ίσια χωρίς να εκκρεμούν παιχνίδια και ειδικά όταν αυτά αφορούν ομάδες που έχουν ίδιους στόχους, ούτως ώστε να υπάρξει ισορροπία βαθμολογική, την στιγμή που 5 αγωνιστικές πριν το τέλος θα παίξουν δυο ομάδες για την πρωτιά και να γνωρίζουμε και εμείς τι αποτέλεσμα να αναζητήσουμε, μια ισοπαλία θα είναι αρκετή ή θα ευνοήσει τον αντίπαλο, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά ούτε και ο αντίπαλος μπορεί να ξέρει αν θα του είναι αρκετό ένα ισόπαλο αποτέλεσμα γιατί δεν μπορεί να ξέρει το αποτέλεσμα του αναβληθέντος παιχνιδιού.

Θεωρώ ότι τον ίδιο προβληματισμό θα έχει και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας. Μέσα σε όλη την ανισότητα που βιώνουμε λόγω της απόφασης να παιχτεί ένας γύρος, είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, για ένα και μόνο αποτέλεσμα.

Το ευχάριστο για μένα είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας η οποία δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία και μπορεί να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα κι αυτό θα επιδιώξουμε, στο ντέρμπι της Κυριακής.

Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι επί ίσοις όροις και ας κερδίσει ο καλύτερος».

 



Ο Γάλλος ιστιοπλόος, Γκιρέκ Σουντέ έκανε ρεκόρ για τον γύρο του κόσμου
Ο Γάλλος ιστιοπλόος, Γκιρέκ Σουντέ έκανε ρεκόρ για τον γύρο του κόσμου
Πόλο: «Αγκαλιά» με την πρωτιά ο Ολυμπιακός
Πόλο: «Αγκαλιά» με την πρωτιά ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: Τον… υπέταξε ξανά μέσα στο «σπίτι» του
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: Τον… υπέταξε ξανά μέσα στο «σπίτι» του
Το «αντίο» του Νίκου Γκάλη στη Μαρινέλλα – «Μια αληθινή κυρία»
Το «αντίο» του Νίκου Γκάλη στη Μαρινέλλα – «Μια αληθινή κυρία»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved