Γ’ Εθνική: Αλλαγή στα κριτήρια ισοβαθμίας

Γ’ Εθνική: Αλλαγή στα κριτήρια ισοβαθμίας

Τι θα ισχύσει εκτάκτως φέτος στη Γ’ Εθνική σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Νέα δεδομένα ισχύουν φέτος στη Γ’ Εθνική, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται σε έναν γύρο. Γι’ αυτό η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να… επικαιροποιήσει τα κριτήρια ισοβαθμίας για την τρέχουσα σεζόν.

Για να υπάρχει περισσότερη… δικαιοσύνη, σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες συγκεντρώσουν ίδιο αριθμό βαθμών, δεν θα μετρήσουν οι βαθμοί ή τα γκολ στους μεταξύ τους αγώνες.

Αυτό που θα ισχύσει φέτος θα είναι μόνο το κριτήριο με τη συνολική διαφορά τερμάτων σε όλο το πρωτάθλημα. Ακολούθως στην καλύτερη επίθεση και μετά στην καλύτερη άμυνα.

Αναλυτικά τα κριτήρια που θα ισχύσουν:

Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ. 4 του παρόντος άρθρου, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με τα ακόλουθα, κατά σειρά, κριτήρια:

iii. τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

iv. την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

v. την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.



Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται η παραμονή Μεντιλίμπαρ - Οριστική συμφωνία
Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται η παραμονή Μεντιλίμπαρ - Οριστική συμφωνία
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/11)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/11)
Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Το κανάλι που θα μεταδώσει τον τελικό του Super Cup
Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Το κανάλι που θα μεταδώσει τον τελικό του Super Cup
Ολυμπιακός: «Έπιασε» Βαζέχα ο Ελ Κααμπί
Ολυμπιακός: «Έπιασε» Βαζέχα ο Ελ Κααμπί
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved