Η δυσκολία για προπονητή, ο Γιαννίκης και οι… στομαχικές διαταραχές του Μήτρογλου!

Η δυσκολία για προπονητή, ο Γιαννίκης και οι… στομαχικές διαταραχές του Μήτρογλου!

Ο Μαρτυριάρης επιστρέφει λίγο πριν το τέλος του Πρωταθλήματος και την έναρξη του… Πρωταθλήματος σχεδιασμού της επόμενης σεζόν!

*Δε θα βρει εύκολα προπονητή ο Παναθηναϊκός. Τουλάχιστον όπως τον θέλει. Μιλόγεβιτς έχει μείνει πίσω, Λουτσέσκου ουσιαστικά υπάρχει ως αναφορά απλά, ο Ίβιτς που γράφτηκε είναι για να γελάει κανείς… Είναι προφανές πως ακόμη και ο Παναθηναϊκός των λαθών, δε θα έκανε μια τέτοια κίνηση!

*Άρα πρέπει να στραφεί στην ξένη αγορά για να βρει αυτό που θέλει. Όμως για αυτό που θέλει το «τριφύλλι», τα λεφτά δεν είναι πολλά, είναι πάρα πολλά! Όταν θες να φέρεις προπονητή με εμπειρία στον Πρωταθλητισμό και βιογραφικό που αμέσως θα κάνει τη διαφορά, τότε μιλάμε για 1.500.000 τιμή εκκίνησης!

*Υπάρχουν δυσκολίες λοιπόν… Και δε βλέπω το λόγο για να γράφονται από 2-3 ονόματα την ημέρα. Στη λογική του «ας τους βάλω όλους στο τέλος κάποιος θα… κάτσει». Βέβαια ο καθένας αυτό που γουστάρει κάνει, οπότε πάω πάσο!

*Μια και μιλάμε για προπονητές, στην ΑΕΚ το έχουν αφήσει το θέμα; Σα να μην ασχολούνται ένα πράμα. Κι αυτό κάνει πολλούς να σκέφτονται πως τελικά θα μείνει ο Χιμένεθ κι αγχώνονται! Εγώ θα σας πω να μην αγχώνεστε. Ίσως απλά να έχει βρεθεί ο επόμενος, απλά να μην είναι εύκολο να τελειώσει το θέμα ακόμη. Ή να μην είναι εύκολο να… πλασαριστεί σωστά! Για να δούμε.

*Αφού πιάσαμε προπονητές, έχουμε και το άλλο «καυτό» ζήτημα. Τον Αργύρη Γιαννίκη. Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα προ ημερών, ήταν ουσιαστικά σαν προαναγγελία αποχώρησης. Χωρίς να είναι δεδομένο φυσικά.

*Για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ τον βλέπω απίθανο τον Γιαννίκη. Αλλά η Ελλάδα δεν έχει μόνο αυτές τις ομάδες. Ίσως λοιπόν να συνεχίσει να προπονεί στη χώρα μας, χωρίς να είναι στα Γιάννινα…

*Στομαχικές διαταραχές είχε ο Μήτρογλου πριν τον Παναθηναϊκό… Έτσι είπε ο Άρης… Είναι σύνηθες φαινόμενο να σε πιάνουν στομαχικές διαταραχές όταν ξέρεις πως δεν θα παίξεις και δεν υπολογίζεσαι.

*Το… φυσάνε και δεν κρυώνει οι Θεσσαλονικείς με την επιλογή του Μητρογκόλ που λέτε… Έριξαν μια ζαριά, αλλά τους βγήκε ντόρτια. Τώρα θα ψάξουν να βρουν λύση λοιπόν, να φύγει ο παίκτης το καλοκαίρι.

*Εκτός αν προκύψει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών απ’ το CAS που θα αποφασίσει μέσα Ιουνίου. Άρα αναγκαστικά θα μείνει ο έμπειρος φορ. Αν ο Άρης έχει δικαίωμα μεταγραφών, Μήτρογλου δε θα υπάρχει την επόμενη σεζόν. Άρα θα υπάρχει και Μάντζιος στον πάγκο των «κίτρινων», επειδή μαζί τους έβλεπα δύσκολους…

*Μια κι ανέφερα τον Άρη, συζητάμε συνέχεια για πιθανή ποινή του λόγω της υπόθεσης του Σκοπιανού απ’ την Επιτροπή Δεοντολογίας. Συνέχεια όμως, ανεξάρτητα απ’ το ποια θα είναι η κατάληξη. Κι η ΑΕΚ δεν έχει αρνητική εισήγηση ρε παιδιά; Γιατί εκεί κανείς δεν την αναφέρει;

*Ο Αλεξανδρόπουλος ακόμη δεν απάντησε στον Παναθηναϊκό… Βασικά όπως σας έγραψε το Onsports.gr, τα έχουν βρει στα λεφτά και στη χρονική διάρκεια, απλά το παιδί θέλει να προβλεφθεί ρήτρα κι η ομάδα δε θέλει.

*Αυτό θα λυθεί στο τέλος και θα ανανεώσει ο νεαρός. Ειδικά αν αποχωρήσει ο Ντρεοσί, θα γίνει ευκολότερα. Όχι πως έχει κάτι ο Αλεξανδρόπουλος με τον Γάλλο, μην παρεξηγηθώ κιόλας. Απλά η λογική του να μην μπαίνουν ρήτρες, είναι του Ντρεοσί…

*Εδώ και κάτι μήνες ο ΠΑΟΚ θα έβρισκε τεχνικό διευθυντή. Ακόμη τον ψάχνει όμως. Ε λογικό είναι. Δεν μιλάμε και για την πιο απλή επιλογή. Ισχυρός χαρακτήρας κι ο Πάμπλο Γκαρσία, δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα κάποιο… αφεντικό πάνω απ’ το κεφάλι του. Γιατί ο τεχνικός διευθυντής εννοείται πως είναι το αφεντικό του προπονητή!

*Υποβιβάστηκε η ΑΕΛ, στα μπαράζ ο Παναιτωλικός. Χαμός στην Super League 2 για την απ’ ευθείας άνοδο και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Ειδικά για τη δεύτερη θέση υπάρχει και μεγαλύτερη ελπίδα τώρα που είναι στα μπαράζ ο Παναιτωλικός. Γιατί άραγε;



O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved