«Ο Πόρος είναι η ζωή μας, το παιδί μας που βλέπουμε να μεγαλουργεί»!

«Ο Πόρος είναι η ζωή μας, το παιδί μας που βλέπουμε να μεγαλουργεί»!

Δύο από τα ιδρυτικά μέλη του Πόρου, ο Στέλιος Πλατάκης και ο Γιώργος Αρβανίτης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της ομάδας και μίλησαν για την πορεία των “μπλε” τα τελευταία χρόνια.

 

Δύο από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας μίλησαν με συγκίνηση στην “Αθλητική Δευτέρα” για τον Πόρο και τα βήματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια από την ίδρυσή του. Ο Στέλιος Πλατάκης και ο Γιώργος Αρβανίτης δημιούργησαν την ομάδα μαζί με τους Αντώνη Μαρκάκη, Μανόλη Εγγλέζο, Γιώργο Βαφειάδη, Μιχάλη Βαφειάδη, Παναγιώτη Αρβανίτη και μεταξύ άλλων χαρακτήρισαν τον Πόρο λέγοντας: “Το παιδί μας που βλέπουμε να μεγαλουργεί!”.

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Πλατάκης είπε:

“Ο στόχος μας ήταν να βρεθεί ένας άνθρωπος να πάρει την ομάδα. Δεν ξέρεις τι ανακούφιση νιώσαμε εκείνη την ώρα. Γιατί είναι και το δικό μας πρεστίζ. Να κάνεις μια ομάδα και σε τρία – τέσσερα χρόνια να διαλύσει θα μας κοροίδευαν όλοι. Για μένα το σημαντικότερο που έχει καταφέρει η ομάδα είναι ο Θάνος Συμεωνίδης, το πρώτο παιδί που ανέβηκε από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα του Πόρου. Δεν το πίστευα ποτέ ότι θ’ αρχίσει να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία η ομάδα. Να έχει την Ακαδημία της, να βγάζει ποδοσφαιριστές. Και εκεί μπορώ να σου πω, λέω να άλλαξε η ομάδα επίπεδο. Γιατί εντάξει, να βρεθεί ένας άνθρωπος να βάλει τα χρήματά του, όλα αυτά ναι. Αλλά να δημιουργεί υποδομές, ένα πράγμα το οποίο θα μείνει για πάντα στον Πόρο, είμαι πολύ σημαντικό”.

“Για μένα αυτό είναι το πρώτο, το πρώτο παιδί από την Ακαδημία του Πορου που πήγε στην πρώτη ομάδα. Βέβαια είναι πολύ υπερήφανος που η ομάδα είναι στη Γ’ Εθνική. Έλεγα Πόρος για την ομάδα έτσι, όχι για τη γειτονιά, τη γειτονιά την ήξεραν. Έλεγα Πόρος ομάδα και μου λέγανε ποιος Πόρος κι εγώ νόμιζα ότι μιλούσα για κάτι τρομερό. Τώρα πλέον λέω Πόρος και πραγματικά μιλάω για κάτι τρομερό! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, να υπάρχει Πόρος ομάδα και να πρωταγωνιστεί. Αυτό για μας ήταν το όνειρό μας. Σαν να κάναμε ένα παιδί και να το βλέπεις να μεγαλουργεί. “Στο Πανεπιστήμιο”, αποκρίθηκε ο Γιώργος Αρβανιτης. “Κάπως έτσι νιώθουμε”.

Χαρούμενος και ο Γιώργος Αρβανίτης, που δήλωσε:

“Πραγματικά όταν φτιάξαμε την ομάδα δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί. Και πόσο ακόμα ψηλότερα έτσι, δεν ξέρει κανένας τι γίνεται. Εννοείται πως είμαστε υπερήφανοι για το δημιούργημα. Ο Πόρος πραγματικά είναι το παιδί μας. Επειδή έχω και παιδάκια, νομίζω ότι έχω άλλο ένα παιδί. Εμείς λέμε Πόρος τώρα και στο μυαλό μας έρχονται πολλά πράγματα μαζί, έχει ξεφύγει τελείως του αθλητικού. Ο Πόρος είναι η ζωή μας. Τώρα τον φτιάξαμε, τον ζούμε”.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved