Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μεταγραφή με άρωμα… ΑΕΚ

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μεταγραφή με άρωμα… ΑΕΚ

Παίκτη με θητεία στην ΑΕΚ απέκτησε ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου.

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, καθώς απέκτησε τον Σωκράτη Τσουκαλά. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος έχει θητεία στην ΑΕΚ, αλλά και σε πολλές ακόμη ομάδες και αναμένεται να βοηθήσει τον Φοίνικα στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του πολύ έμπειρου μέσο αμυντικού Σωκράτη Τσουκαλά. Ο Σωκράτης Τσουκαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7/7/1992 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο Περιστερίου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παλέρμο (Ιταλία) για ένα χρόνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Α.Ε.Κ στην οποία αγωνίστηκε για 3 χρόνια με 20 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super league.

Έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία και σε ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο όπως Α.Σ Φωκικός, Πανσερραϊκός, Α.Ο Χάλκις, ΑΕ Σπάρτη, ΑΕ Ηρακλείου, Αστέρα Βλαχιώτη, Ασπρόπυργο και Ολυμπιακό Λιοσίων.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Λιοσίων Κύριο Ανδρέα Γεωργόπουλο και το Δ.Σ για την παραχώρηση του παίκτη.

Καλώς ήρθες Σωκράτη, να είσαι υγιής και ευχόμαστε με την ποιότητα σου να βοηθήσεις την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!»



Ανακοίνωσε Οτζελέγε ο Ερυθρός
Ανακοίνωσε Οτζελέγε ο Ερυθρός
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved