ΕΠΟ: Νέα αναβολή στις εκλογές - Συνάντηση FIFA/UEFA με Αυγενάκη για νόμο (photos)

ΕΠΟ: Νέα αναβολή στις εκλογές - Συνάντηση FIFA/UEFA με Αυγενάκη για νόμο (photos)

ΕΠΟ: Την απόφαση νέας αλλαγής στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για τη νέα διοίκηση πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας - Συνάντηση των FIFA/UEFA με Λευτέρη Αυγενάκη για τις αντιρρήσεις τους στο νέο νόμο.

Τις πρώτες μέρες του νέου έτους θα λάβουν χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Πέμπτη (17/12) ματαιώθηκε η προγραμματισμένη Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Έτσι, όπως αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή, οι διαδικασίες για τη νέα ηγεσία θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στις 10:00 το πρωί. Παράλληλα, αποφασίστηκε να δοθεί η εξουσιοδότηση στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να προχωρήσει όλες τις ενέργειες αι την λήψη των απαραίτητων αποφάσεων, σε περίπτωση επέκτασης των περιοριστικών μέτρων.

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, η FIFA και η UEFA επιθυμούν να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ για τις διαφωνίες που έχουν με διατάξεις του νέου νόμου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 29 Δεκεμβρίου 2020 Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα έως τις 7 Ιανουαρίου 2021. Η Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων.

Ενεκρίθη η έκδοση 2020 του κανονισμού αδειοδότησης της ΕΠΟ

Έγινε αποδεκτή η επικαιροποιημένη προσφορά της ΟΤΕ Α.Ε., με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, αναφορικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Ανανεώθηκε η συνεργασία με την εταιρεία SportRadar για 6 μήνες, βάσει των οδηγιών των FIFA & UEFA.

Παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ έως το τέλος του 2020, έναντι της τακτικής τους επιχορήγησης, σε όλες οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας».



Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved