Ψαρράς: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε επηρεαστεί!»

Ψαρράς: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε επηρεαστεί!»

Διαβάστε τα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Γιούχτα, Κώστας Ψαρράς…

 

Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μπορεί με την ποιότητα του να κάνει την διαφορά στο κέντρο της ομάδας των Αρχανών.

Παρότι είχε πολλές προτάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εν τέλει επέλεξε να αγωνιστεί με τα χρώματα του Γιούχτα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το γεγονός ότι αγωνίζεται ως “μικρός” λύνει τα χέρια του προπονητή του Μηνά Πίτσου, που τον έχει χρησιμοποιήσει και στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί έως τώρα.

Από τα πρώτα κιόλας φιλικά παιχνίδια έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, παίρνοντας φανέλα βασικού δίνοντας πολύτιμες λύσεις στους “πράσινους”.

Εκείνος μιλώντας στο Prismasport μίλησε για τους πρώτους του μήνες στον Γιούχτα, για το αν έχουν αλλάξει οι στόχοι της ομάδας, αν έχει επηρεαστεί εκείνος και οι συμπαίκτες του για την διακοπή αλλά και την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Prismasport o ποδοσφαιριστής του Γιούχτα, Κώστας Ψαρράς.

Πώς είναι οι πρώτοι σου μήνες στον Γιούχτα;

«Τους πρώτους μου μήνες στο Γιούχτα θα τους χαρακτηρίσω διαφορετικούς απο τα υπόλοιπα χρόνια, καθώς πλέον μπήκα σε μια αντρική ομάδα, ‘Ολοι με έχουν αγκαλιάσει απο την πρώτη μέρα και νιώθω πολύ όμορφα που ανήκω εδω.»

Σε επηρεάζει ψυχολογικά όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε, πιστεύεις ότι θα βρείτε γρήγορα τα πατήματα σας μετά την επανέναρξη;

«Πιστεύω πως όλοι έχουμε επηρεαστεί απο αυτό που συμβαίνει, ειδικά για τους ποδοσφαιριστές είναι εγκληματικό αυτό γιατί αρχίσαμε μετά απο 6-7 μήνες διακοπής και τωρα γίνεται πάλι το ίδιο. Ελπίζω στο ξεκίνημα να μην υπάρξουν αλλοι τραυματισμοί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα όπως πρέπει. Οσο για την ομάδα είχαμε κάποια θέματα στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά δεν νομίζω να συμβει το ίδιο, οταν με το καλο ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα μας βρει έτοιμους!». 

Έχουν αλλάξει καθόλου οι στόχοι της ομάδας μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών;
«Όχι δεν έχουν αλλάξει καθόλου οι στόχοι της ομάδας. Ο στόχος είναι ιδιος να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται! Θεωρώ πως με την πάροδο του χρόνου, θα έρθουν τα αποτελέσματα και θα αρχίσουμε να χτίζουμε ένα σερί.»
Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι σε πολλές θέσεις σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές. Που πιστεύεις ότι αποδίδεις καλύτερα;
«Ναι η αλήθεια είναι ότι έχω αγωνιστεί σε 4 διαφορετικές θέσεις, σε αυτή που αποδίδω καλύτερα και μ’ αρέσει πολύ να παίζω τοσα χρόνια ειναι στο “8” . Πασάρεις καθετα, αλλάζεις παιχνίδι, σουτάρεις και γενικά έχεις πολλή συμμετοχή στον αγωνιστικό χώρο! Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αν ο προπονητής θέλει να με χρησιμοποιήσει σε άλλη θέση, δεν θα δώσω το 100 % των δυνατοτήτων μου ώστε να ανταπεξέλθω».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved