Ρεθυμνιακός: Συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Καρδίτσα

Ρεθυμνιακός: Συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Καρδίτσα

Το ανθρώπινο πρόσωπο της έδειξε η ομάδα του Ρεθυμνιακού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αθλητής στην προσπάθεια να φτάσει στον στόχο του, πολλές φορές απομονώνεται εγκεφαλικά, ψυχολογικά και γεωγραφικά στην επίτευξη του. Ξεχνά τον όποιο θόρυβο δημιουργείται γύρο του την ώρα της προσπάθειας αυτής, αλλά και τις όποιες εικόνες λαμβάνουν μέρος την χρονική εκείνη στιγμή. Ίσως και με αυτό τον τρόπο να επιχειρεί την απόλυτη επικέντρωση στον σκοπό. Όμως ο ίδιος ανεπηρέαστος αθλητής των μεγάλων η μικρότερων επιτυχιών δεν παύει να είναι πάνω από όλα άνθρωπος.

Εκείνος που βρίσκεται ανάμεσα μας, γεμάτος ευαισθησίες για ότι συμβαίνει γύρω του και έτοιμος να απλώσει το χέρι, να βοηθήσει, αλλά και συνάμα να περάσει το μήνυμα. Γιατί έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και γιατί ο αγαθός αθλητισμός δίνει το πιο βροντερό «εδώ είμαι» για όλους εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη και ίσως μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, ένας ολόκληρος «κόσμος» που είχαν δημιουργήσει γκρεμίζεται μπροστά τους, γιατί απλά η… Θεά τύχη αλλάζει «εκφράσεις» στο πρόσωπο της.

Έτσι και στην περίπτωση του Ρεθυμνιακού μας που κάθε κομμάτι που τον απαρτίζει είτε εκείνο «ακούει στο όνομα» διοίκηση, είτε σε εκείνο της τεχνικής ηγεσίας η και το πιο αγωνιστικό, εκείνο των ποδοσφαιριστών ένα γεγονός που συνέβη σε μια άλλη γεωγραφική πλευρά της Ελληνικής επικράτειας «τάραξε» τις ευαίσθητες «χορδές» του που είχαν ηρεμίσει, προσηλωμένες στις απαιτήσεις του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους.

Ένα φιλικό τηλεφώνημα από την πολύπαθη Καρδίτσα σε ποδοσφαιριστή του Ρεθυμνιακού, ήταν αρκετό για να κινητοποιηθεί η ομάδα μας και μέσα σε λιγότερο από 3 ημέρες να συγκεντρώσει από τρόφιμα μέχρι σεντόνια και κουβέρτες , αγαθά που είναι πολύτιμα για συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ήταν απλά ένα μικρό «χέρι βοηθείας» που είχε στόχο να διανύσει κάποια ναυτικά μίλια και χιλιόμετρα και να «σφίξει» το αντίστοιχο ταλαιπωρημένο εκείνων των ψυχών που τις αντοχές τους δοκίμασε το πέρασμα του κυκλώνα «Ιανού».

Ότι από καρδιάς και έγνοιας συγκέντρωσαν η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας για να κλείσει ένα μικρό μέρος από τις πληγές των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Αρκεί να δούμε ξανά όσο πιο σύντομα δύναται το χαμόγελο στα πρόσωπα τους. Κουράγιο Καρδίτσα. Είμαστε σίγουροι ότι έχεις την δύναμη και θα αποκτήσεις σύντομα τους ρυθμούς ζωής που επιθυμείς».Davis Cup: Συγκλόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τους πιλότους - «Θέλω μετάλλιο σε Ολυμπιακούς» (vid)
Davis Cup: Συγκλόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τους πιλότους - «Θέλω μετάλλιο σε Ολυμπιακούς» (vid)
Λιονέλ Μέσι: Όλα ανοιχτά για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026
Λιονέλ Μέσι: Όλα ανοιχτά για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026
Παναθηναϊκός: Στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία ο Βέρμπιτς
Παναθηναϊκός: Στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία ο Βέρμπιτς
Davis Cup: Δυσκολεύτηκε στην αρχή αλλά έκανε επίδειξη δύναμης ο Τσιτσιπάς - 1-0 η Ελλάδα (videos)
Davis Cup: Δυσκολεύτηκε στην αρχή αλλά έκανε επίδειξη δύναμης ο Τσιτσιπάς - 1-0 η Ελλάδα (videos)