Επιστολή στην ΕΠΟ από τις ομάδες της Πέλλας στη Γ’ Εθνική

Επιστολή στην ΕΠΟ από τις ομάδες της Πέλλας στη Γ’ Εθνική

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Εδεσσαϊκός, ο Εθνικός Γιαννιτσών και η Θύελλα Σαρακηνών απέστειλαν κοινή επιστολή προς την ΕΠΟ ενόψει της νέας σεζόν.

Με επιστολή τους οι τέσσερις ομάδες του νομού Πέλλας που συμμετέχουν στη Γ’ Εθνική ζητούν από την ΕΠΟ να διευκολύνει τις ομάδες της κατηγορίας, λόγω της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία. Οι Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εδεσσαϊκός, Εθνικός Γιαννιτσών και Θύελλα Σαρακηνών ζητούν να μην υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές και οι διαιτητές των αγώνων να ορίζονται από την Ένωση της γηπεδούχου ομάδας, για περιορισμό του κόστους.

Διαβάστε την επιστολή των τεσσάρων ομάδων του νομού Πέλλας:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ)

ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:

1) Α. Σ. «ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ», Φιλελλήνων 1 ΕΔΕΣΣΑ, e-mail:apatetsinis@gmail.com

2) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Γιαννιτσα, e-mail:tdaniilidis@gmail.com

3) ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Γιαννιτσα, e-mail:savvasatma1968@gmail.com

4) ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ, Σαρακηνοί Αριδαίας, e-mail…………….

«Αγαπητοί κύριοι,

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες των συλλόγων μας εδρεύουν στο Νομό Πέλλας και κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 θα συμμετάσχουν στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και με δεδομένες τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για όλους τους συλλόγους, λόγω της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας του covid-19, ζητούμε να προβείτε στις εξής αλλαγές σε σχέση με τους όρους διεξαγωγής των προηγούμενων πρωταθλημάτων και να λάβετε τις σχετικές αποφάσεις:

Όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος να διεξαχθούν ημέρα Κυριακή και να μην υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές. Αντιλαμβάνεσθε ότι η διεξαγωγή αγώνα ημέρα Τετάρτη, δημιουργεί εξαιρετικά προβλήματα τόσο στην γηπεδούχο όσο και κυρίως στην φιλοξενούμενη ομάδα, δεδομένου ότι το ρόστερ όλων των ομάδων αποτελείται κατά κύριο λόγο από μαθητές και εργαζόμενους, οι οποίοι, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ποδοσφαιρικό αγώνα εργάσιμη ημέρα, θα πρέπει να απουσιάσουν από το σχολείο ή την εργασία τους.

Οι διαιτητές όλων των αγώνων να ορίζονται από τον σύνδεσμο διαιτητών της ένωσης στην οποία ανήκει η γηπεδούχος ομάδα, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι υπέρογκες δαπάνες των οδοιπορικών. Το ίδιο μπορεί να καθιερωθεί και για τους παρατηρητές. Σε κάθε περίπτωση, στους μεταξύ μας αγώνες ζητούμε να ορίζονται διαιτητές από τον σύνδεσμο διαιτητών Νομού Πέλλας.

Να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν με την παρουσία θεατών, φυσικά με τη λήψη όλων των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού.

Να μειωθούν στο ελάχιστο όλες οι δαπάνες και οικονομικές επιβαρύνσεις των ομάδων, όπως παράβολα, ποινές σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών κλπ.

Ελπίζουμε στη θετική ανταπόκρισή σας, ώστε όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, να μπορέσουν να ολοκληρώσουν χωρίς προβλήματα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κατά το προσεχές πρωτάθλημα.

ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

1) Αναστάσιος Κούκος
2) Θεόδωρος Δανιηλίδης
3) Σάββας Ατματζίδης
4) Ηλίας Αταλασίδης».Εμμανουήλ Καραλής: Η αποθεωτική υποδοχή κι η αγκαλιά του Τεντόγλου – «Χεστ… πάνω μου στην αρχή»
Εμμανουήλ Καραλής: Η αποθεωτική υποδοχή κι η αγκαλιά του Τεντόγλου – «Χεστ… πάνω μου στην αρχή»
Super League: Χαμός στην κλήρωση! Ο Κούγιας πέταξε «50ευρω» στον Κοσμά - «Να τα πεις στη Σκορδά»
Super League: Χαμός στην κλήρωση! Ο Κούγιας πέταξε «50ευρω» στον Κοσμά - «Να τα πεις στη Σκορδά»
Super League, Ολυμπιακός: Το αναλυτικό πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» στα playoffs
Super League, Ολυμπιακός: Το αναλυτικό πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» στα playoffs
Super League, ΑΕΚ: Το αναλυτικό πρόγραμμα της «Ένωσης» στα playoffs
Super League, ΑΕΚ: Το αναλυτικό πρόγραμμα της «Ένωσης» στα playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved