Ο Βασίλης Χατζηπαναγής στην Κοζάνη με την Α.Ε.Π.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής στην Κοζάνη με την Α.Ε.Π.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής επισκέφθηκε τα γραφεία της Α.Ε.Π. στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού

 

Οι συναντήσεις αυτές, εντάσσονται στα πλαίσια των πρωτοβουλιών των ανθρώπων της Α.Ε.Π. για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και προετοιμασία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να επιδείξει την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα, άμα τη έναρξη του απαιτητικού Πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, όπου θα αγωνιστεί η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, όπως όλα δείχνουν.

«Ευτυχής συγκυρία και ποδοσφαιρική ευλογία συνάμα, να κατάγεται από τον τόπο μας αλλά και να τον έχουμε στο πλευρό μας, ένας άνθρωπος του οποίου οι εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο, αναντίρρητα είναι για τη μεγάλη οικογένεια της Α.Ε.Π. πολύτιμες, αναγκαίες.

Για το έργο και τη διαδρομή του κ. Πασχάλη Παπαδόπουλου δε χρειάζεται ειδική αναφορά, δε χρειάζονται συστάσεις. Είναι γνωστά τοις πάσι, με συνεργασίες σε όλα τα ποδοσφαιρικά μήκη και πλάτη της γης. Την ειλικρινή και ανιδιοτελής του διάθεση λοιπόν για προσφορά στον τόπο καταγωγής του, μέσα από ένα αντικείμενο το οποίο γνωρίζει όσο λίγοι, αξιοποιούμε στην Α.Ε.Π. έχοντας μια αγαστή συνεργασία, μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα για την ποιότητα, τις αρχές και το αξιακό φορτίο, που ονειρεύεται ένα καλύτερο ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης είναι γνωστό ότι ο κ. Πασχάλης Παπαδόπουλος, συνδέεται με διαχρονικές φιλίες, σχέσεις και συνεργασίες, με προσωπικότητες κύρους στο ποδόσφαιρο ανά τον κόσμο, χαίροντας ιδιαίτερης εκτίμησης και σεβασμού. Μια εξ’ αυτών είναι και με τον κ. Βασίλη Χατζηπαναγή, ενός από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ινδάλματα, με καθολική αναγνώριση και αποδοχή. Ήταν και η αφορμή, να καθίσουμε μαζί στο ίδιο τραπέζι και να ακούσουμε με προσοχή χρήσιμες απόψεις και επισημάνσεις γύρω από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και για την Α.Ε.Π. αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, πέραν όλων των άλλων.

Σε αυτό το επίπεδο, συνεχίζουμε τις επαφές μας, τις συναντήσεις μας. Έχουμε επίγνωση ότι μας περιμένει ένα δύσκολο έργο, έχουμε απόλυτη επίγνωση της δύσκολης συγκυρίας. Το όλο εγχείρημα απαιτεί την καλύτερη δυνατή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό και αξιοποιούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις. Ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά που αγαπά το ποδόσφαιρο, αγαπά τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, μπορεί να βάλει το δικό του ξεχωριστό λιθαράκι. Πολύ σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να ανακοινώσουμε πολλά περισσότερα, σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε για λογαριασμό της Α.Ε. Ποντίων, αναφορικά με την επίσκεψη του Βασίλη Χατζηπαναγή, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Παναγιώτης Θεοδωρίδης.NBA: Τρομερή ισοφάριση για Σέλτικς | «Έκλεψαν» τη νίκη στο Μαϊάμι και πάνε σε Game 7 (videos)
NBA: Τρομερή ισοφάριση για Σέλτικς | «Έκλεψαν» τη νίκη στο Μαϊάμι και πάνε σε Game 7 (videos)
Μουζουράκης-Κόζαρη: Τα παραλειπόμενα ενός λαμπερού γάμου
Μουζουράκης-Κόζαρη: Τα παραλειπόμενα ενός λαμπερού γάμου
Roland Garros: Οι πρώτες «μάχες» Τσιτσιπά και Σάκαρη!
Roland Garros: Οι πρώτες «μάχες» Τσιτσιπά και Σάκαρη!
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/05)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/05)
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved