Επισκοπή: Επίσκεψη στο χωριό SOS του Ηρακλείου
SHARE

Επισκοπή: Επίσκεψη στο χωριό SOS του Ηρακλείου

Μια τεράστια αγκαλιά που δεν μπορεί να ξεχαστεί

Η ενημέρωση της Επισκοπής:

Μετά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή και την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνου, ο σύλλογός μας κινητοποιήθηκε εκ νέου και φρόντισε να πραγματοποιήσει μια πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη, στο χωριό SOS του νομού Ηρακλείου.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας από την Επισκοπή και την Επισκοπή 2010 με αντιπροσωπεία της διοίκησης, έτυχαν θερμής υποδοχής από τους ανθρώπους που στηρίζουν και ζουν στο εν λόγω χωριό μα κυρίως από τα παιδιά των οποίων τα πρόσωπα έλαμπαν με το που αντίκρισαν τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα από την μεγάλη ομάδα του ΑΟ Επισκοπής το παρών έδωσαν οι Γιώργος Χανιωτάκης, Μπράνισλαβ Νίκιτς, Μανώλης Φουκαράκης, Σωτήρης Πίσπας, Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης, Άγγελος Γκιόκας, Βλάσης Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Πολυχρόνης, Ανδρέας Κολοβούρης και Μιχάλης Καρβουνιάρης. Εκεί όμως ήταν και δύο ποδοσφαιριστές της Επισκοπής 2010, ο Σωτήρης Μαργαρώνης και Δημήτρης Κλειδής. Την αποστολή συνόδευε η οικονομική σύμβουλος του ΑΟ Επισκοπής, η κα Έλενα Αντωνάκη και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Εύη Βουτσίδη.

Οι ποδοσφαιριστές μας, έγιναν «ένα» με τα παιδιά, έπαιξαν επιτραπέζια παιγνίδια, έτρεξαν κυνηγώντας μία και δυο μπάλες και φωτογραφήθηκαν με όλους. Η μεγάλη αγκαλιά που ένιωσαν όμως ήταν ό,τι πιο σημαντικό είχαν να λένε στο τέλος.

Όταν δε, προσέφεραν ρούχα, πάρα πολλά ρούχα τα οποία ήταν χορηγία της Orchestra Hellas, καθώς και έναν υπολογιστή με δαπάνη από τον ίδιο τον σύλλογό μας, η ανταμοιβή ήταν το ίδιο το χαμόγελο των παιδιών.
Τα παιδιά που γέμισαν με χαρούμενες φωνές τον αύλιο χώρο του χωριού, έλαβαν από ένα χριστόψωμο από τους φούρνους «Χωριάτικο» μα και πολλά παιγνίδια, δωρεά και πάλι της διοίκησης.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμώς την εταιρεία Orchestra Hellas των Παναγιώτη και Θοδωρή Ρωξάνη οι οποίοι μάλιστα κατέφθασαν αποκλειστικά γι’ αυτή την όμορφη επίσκεψη στο Ηράκλειο και στο χωριό SOS συνοδεύοντας τους ποδοσφαιριστές μας.Champions League Πόλο ανδρών: Στην Τιφλίδα ο Ολυμπιακός με στόχο το 2Χ2 κόντρα στην Ντιναμό
Champions League Πόλο ανδρών: Στην Τιφλίδα ο Ολυμπιακός με στόχο το 2Χ2 κόντρα στην Ντιναμό
Έξω φρενών η Τζένη Μπότση - Τα «πήρε» με ερώτηση δημοσιογράφου
Έξω φρενών η Τζένη Μπότση - Τα «πήρε» με ερώτηση δημοσιογράφου
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (29/11)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (29/11)
Μουντιάλ 2022: Σε παράλληλη μετάδοση η 3η αγωνιστική - Μόνο απ’ τον ΑΝΤ1 τα ματς - Οι μεταδόσεις
Μουντιάλ 2022: Σε παράλληλη μετάδοση η 3η αγωνιστική - Μόνο απ’ τον ΑΝΤ1 τα ματς - Οι μεταδόσεις