Αμαραντίδης: «Δέθηκα με τον Ηρόδοτο»

Αμαραντίδης: «Δέθηκα με τον Ηρόδοτο»

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Γιώργος Αμαραντίδης από την παρουσία του στον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για την νίκη επί του Πόρου: «Ηταν ένα δύσκολο ματς, όπως το περιμέναμε. Ο Πόρος "μάχεται" για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις, αλλά είναι μία ποιοτική ομάδα. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ΄ όλη την διάρκεια του ματς και βγάλαμε στο γήπεδο κάποια νέα πράγματα που μας έμαθε ο καινούργιος κόουτς. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς και κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε όταν μείναμε πίσω στο σκορ και κάναμε την ανατροπή».

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας του στη σεζόν: «Εχουμε κάνει μία σημαντική και αξιοπρεπή πορεία. Είμαστε ικανοποιημένοι και περήφανοι και θέλουμε και στην συνέχεια να είμαστε ψηλά. Στόχος μας είναι να πλησιάσουμε ή και να ξεπεράσουμε την Επισκοπή και γι’ αυτό θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε ματς. Και μετά στα πλέι οφ να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για το διάστημα των γιορτών, όπου δεν θα υπάρχει επίσημη αγωνιστική δράση: «Σίγουρα το διάστημα μέχρι τις 5 Γενάρη χωρίς επίσημο ματς θέλει προσοχή. Ναι μεν, θα ξεκουραστούμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση και εγρήγορση, ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στην συνέχεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

Για το επόμενο ματς με τον Γιούχτα (5/1) στην Ν. Αλικαρνασσό: «Είναι το πιο σημαντικό έως τώρα ματς για μας στο πρωτάθλημα. Εχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και παίζουν μεταξύ τους δύο από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου. Ο Γιούχτας είναι ποιοτική ομάδα και θέλει και αυτός το ματς, όπως κι εμείς. Η σκέψη μας είναι από τώρα σε αυτό το ματς και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ελπίζω υπέρ μας. Κάνω κάλεσμα στους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν όπως πάντα για να ξεκινήσουμε νικηφόρα το 2020».

Για την εμπειρία του στον Ηρόδοτο: «Είμαι δανεικός από τον Πλατανιά, αλλά έχω δεθεί με τον Ηρόδοτο. Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλά τα πράγματα εδώ. Το κλίμα είναι υπέροχο και όλοι στην ομάδα δουλεύουν για το κοινό καλό. Δεν μας λείπει τίποτα και το μυστικό είναι ότι είμαστε μία οικογένεια».

Για το νέο χρόνο και το τι περιμένει να φέρει στην ομάδα του: «Εύχομαι το 2020 να φέρει Υγεία σε όλους. Να είναι όλοι χαρούμενοι και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Για τον Ηρόδοτο εύχομαι να πετύχει τον στόχο του και να τον βρει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ελπίζω στο τέλος της νέας χρονιάς να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

 



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved