Σπίντζος: «Ο Αήττητος πάντα στοχεύει ψηλά»

Σπίντζος: «Ο Αήττητος πάντα στοχεύει ψηλά»

Να βοηθήσει τον Αήττητο και να εξελιχθεί μέσω της ομάδας θέλει ο Αλέξανδρος Σπίντζος.

Βελτιωμένος θα εμφανιστεί στη συνέχεια ο Αήττητος Σπάτων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Σπίντζος. Ο 21χρονος στόπερ μετακόμισε πριν από λίγο καιρό στην ομάδα των Σπάτων και είναι αισιόδοξος για την πορεία της, μιλώντας στο Onsports.gr.

Ο νεαρός αμυντικός στα πρώτα του βήματα έζησε την ιταλική εμπειρία, παίζοντας στις ακαδημίες της Έμπολι και στη συνέχεια στην ιταλική Ματσερατέζε. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και την ομάδα Νέων του Πλατανιά, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Χανίων του 2017. Την επόμενη σεζόν πήγε στην Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Παναρκαδικό, μετρώντας 22 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Πες μας λίγα λόγια για την ομάδα για τη μέχρι τώρα πορεία του Αήττητου...

«Η ομάδα, αν και ξεκίνησε αργά την προετοιμασία της κατάφερε με την προσπάθεια όλων όσων ανήκουν στην οικογένεια του Αήττητου να παρουσιαστεί έτοιμη στις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος. Γεγονός είναι ότι στην έδρα μας δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε νίκη ακόμη κάτι που μας στεναχωρεί και φυσικά μας έχει κοστίσει μια ψηλότερη βαθμολογική θέση. Όμως εκτός έδρας έχουμε πετύχει δυο πολύ σημαντικές νίκες, και ειδικά αυτής της περασμένης Κυριακής στον Κιθαιρώνα, και μαζί με την έλευση του νέου προπονητή Βαγγέλη Τσιώλη, μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Δεν απομένει, παρά να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας και όλα να πάνε καλύτερα ευχαριστώντας τον κόσμο μας».

Πώς ήταν η προσαρμογή σου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

«Είναι σίγουρο πως όταν εντάσσεται ένας ποδοσφαιριστής στην ομάδα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είναι δύσκολα. Έτσι και εγώ, προσπάθησα με πολύ δουλειά να είμαι γρήγορα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα στο δύσκολο έργο της. Σε αυτό βέβαια με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και όλοι όσοι είναι δίπλα μας καθημερινά. Για μένα η Γ’ Εθνική δεν είναι κάτι καινούριο. Έρχομαι στην ομάδα μετά από μια πολύ καλή και γεμάτη χρόνια με τον Παναρκαδικό. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του Αήττητου να έχει επιτυχίες και να δικαιώσω τον μεγαλομέτοχο κ. Κουκά και όλους όσους πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα».

Βλέπεις διάφορες σε σχέση με προηγούμενα χρόνια;

«Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ιδιόμορφο. Η αρχή είναι πάντα παράξενη και όλες οι ομάδες μέχρι να βρουν ρυθμό δεν έχουν μεγάλες διάφορες πλην εξαιρέσεων, όπως η Ρόδος, στον όμιλο μας. Παιχνίδι με παιχνίδι όμως θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν οι ομάδες που έχουν βάθος στο ρόστερ και δουλεύουν σκληρά για το καλύτερο».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Αήττητου αλλά και οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Πιστεύω η ομάδα του Αήττητου έχει μεγάλη ιστορία και δεν μπορεί να μην έχουμε άλλους στόχους, από το να τον έχουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και προσπαθώντας το καλύτερο για την ιστορία και το μέλλον της ομάδας. Τώρα οι δικοί μου στόχοι. Να έχω μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά, να έχω υγεία και μπορέσω μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας να έχω την εξέλιξη που επιθυμώ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και για την ομάδα και για εμένα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας;

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την μέχρι τώρα παρουσία τους και να του ζητήσω να σταθεί δίπλα μας στην προσπάθεια μας. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία των φιλάθλων για μας».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved