Το «παράθυρο» για τη συμμετοχή του Ηρακλή στη Γ' Εθνική
Ο γρίφος με την 107η ομάδα που δήλωσε συμμετοχή εκπρόθεσμα στη Γ' Εθνική.
Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά στον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής προκύπτουν πως θα πάρουν μέρος 107 ομάδες στο νέο πρωτάθλημα, μετά το προβιβασμό της Καλαμάτας και της Νίκης Βόλου.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Σύμφωνα με τη mikriliga.com υπάρχει «παράθυρο» για την συμμετοχή του Ηρακλή. Έστω και εκπρόθεσμα ο Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής που επίσημα είχε αποσυρθεί δήλωσε συμμετοχή για τη Γ' Εθνική που έγινε αποδεκτή από την ΕΠΟ.
Πως εμπλέκεται ο Ηρακλής; Ο Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής μπορεί να αποτελέσει το σκαλοπάτι για το Γηραιό να αγωνιστεί στην τέταρτη πλέον κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τη νέα σεζόν.
Το στόρι αναφέρει πως υπήρξαν διεργασίες αρκετές ημέρες πριν τον καταρτισμό των ομίλων ανάμεσα στις δύο ομάδες ώστε ο Ηρακλής να πάρει τη θέση του Άρη Παλαιοχωρίου. Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Με την σχετική αλλαγή ΑΦΜ. Πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι επί του θέματος οι δύο πλευρές έχουν κιόλας συμφωνήσει.