Απορρίφθηκε το αίτημα της Τσέλσι – Ισχύει η απαγόρευση μεταγραφών
2 SHARES

Απορρίφθηκε το αίτημα της Τσέλσι – Ισχύει η απαγόρευση μεταγραφών

Η FIFA αρνήθηκε αναστολή της ποινής στους Λονδρέζους.

Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση μεταγραφών της Τσέλσι, καθώς η FIFA απέρριψε το αίτημα της Τσέλσι, να αναβάλει προσωρινά την ποινή, οι Λονδρέζοι με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την έκπληξή τους για την απόφαση της παγκόσμιας συνομοσπονδίας.

Οι «μπλε» θα εξετάσουν τα επόμενα βήματά τους, αφού τους παραδοθούν γραπτώς οι λόγοι που η FIFA οδηγήθηκε σε αυτή την ετυμηγορία. Έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) να εκδώσει προσωρινή απόφαση, η οποία θα επιτρέψει σε ποδοσφαιριστές να υπογράφουν εκτός μεταγραφικής περιόδου.

«Η Τσέλσι είναι έκπληκτη από την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της FIFA να μην αναστείλει τις κυρώσεις της, εν αναμονή της ολοκλήρωσης της προσφυγής που έχει κατατεθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε. «Ο σύλλογος ενήργησε σύμφωνα με τους κανονισμούς και έχει ήδη ενημερώσει την FIFA για την πρόθεσή του να προσφύγει κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής. Για λόγους δικαιοσύνης και ισότητας μεταχείρισης, και του ελβετικού νόμου, πρέπει να παρέχεται στο σύλλογο το δικαίωμα της προσφυγής, πριν τεθεί σε ισχύ οποιαδήποτε ανεπανόρθωτη ποινή. Όσο γνωρίζει ο σύλλογος, σε όλες τις προηγούμενες υποθέσεις, όπου έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών από την FIFA, αποφασίστηκε παράλληλα και η αναστολή της τιμωρίας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προσφυγής. Σε αυτή την περίπτωση, η Τσέλσι θεωρεί ότι δεν αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο τρόπο, σε σχέση με άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Θα σκεφτούμε για να επόμενα βήματά μας, όταν θα λάβουμε εγγράφως τους λόγους της απόφασης της FIFA» καταλήγει.

Να υπενθυμιστεί ότι η ομάδα του Λονδίνου τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, για παραβίαση των κανόνων που σχεδιάστηκαν για να προστατευθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Επίσης της επιβλήθηκε πρόστιμο άνω των 460.000 λιρών, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας κινδυνεύει με πρόστιμο 390.000 λιρών, ποινή που είναι επίσης εφέσιμη.

Ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου βρέθηκε να παρανομεί σε 29 περιστατικά παραβίασης του άρθρου 19, το οποίο αφορά τις μεταγραφές παικτών ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Απόλυτη αποθέωση για Νοβίτσκι! (video+photos)
Απόλυτη αποθέωση για Νοβίτσκι! (video+photos)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Νίκη για ηρεμία
Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Νίκη για ηρεμία
ΠΑΟΚ: Φορτσάρει για να «κλείσει» τον παιχταρά! (photos)
ΠΑΟΚ: Φορτσάρει για να «κλείσει» τον παιχταρά! (photos)
Βοσνία-Ελλάδα: Αυτός σφυρίζει το ματς
Βοσνία-Ελλάδα: Αυτός σφυρίζει το ματς

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies