Αζάρ: «Να γίνω θρύλος της Τσέλσι»

Αζάρ: «Να γίνω θρύλος της Τσέλσι»

Να μείνει για πάντα στην ιστορία των «μπλε» θέλει ο Εντέν Αζάρ.

Ο Εντέν Αζάρ οδήγησε με δυο γκολ την Τσέλσι, στη νίκη απέναντι στη Γουότφορντ για την Boxing Day της Premier League, με τον Βέλγο να φτάνει τα 101 τέρματα με τη φανέλα των «μπλε» του Λονδίνου.

Φυσικά, ο Αζάρ μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ ποδοσφαιριστών, καθώς έγινε μόλις ο δέκατος που καταφέρνει να φτάσει τριψήφιο αριθμό τερμάτων με την Τσέλσι.

Ο ίδιος σχολιάζοντας το δικό του επίτευγμα, τόνισε πως θέλει να γίνει ένας θρύλος της ομάδας, γράφοντας τη δική του ιστορία: ««Το να έχω πετύχει 101 γκολ με τη φανέλα αυτού του καταπληκτικού συλλόγου είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ, αλλά τώρα οι φίλαθλοι, το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες μου θα θέλουν περισσότερα.

Θέλω να πετύχω ακόμη πιο πολλά γκολ για αυτή την ομάδα να προσπαθήσω να γίνω θρύλος όπως ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Τζον Τέρι» ήταν τα λόγια του 27χρονου Βέλγου.

Η δεκάδα των παικτών της Τσέλσι με τριψήφιο αριθμό τερμάτων:

  1. Φρανκ Λάμπαρντ 211
    2. Μπόμπι Τάμπλινγκ 202
    3. Κέρι Ντίξον    193
    4. Ντιντιέ Ντρογκμπά    164
    5. Ρόι Μπέντλεϊ 150
    6. Πίτερ Όσγκουντ           150
    7. Τζίμι Γκριβς    132
    8. Τζορτζ Μιλς   125
    9. Τζορτζ Χίλντσον           108
    10. Εντέν Αζάρ  101

Τα γκολ του Αζάρ



Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν Μέσα Μεταφοράς – Τα τελευταία δρομολόγια
Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν Μέσα Μεταφοράς – Τα τελευταία δρομολόγια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved