Παιχνίδι Γ’ Εθνικής στη Λεωφόρο

Παιχνίδι Γ’ Εθνικής στη Λεωφόρο

Την Κυριακή (25/11) το ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού ΑΟ θα φιλοξενήσει αγώνα Γ’ Εθνικής.

Λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα, στο «Ελ Πάσο» δεν γίνονται παιχνίδια αυτό το διάστημα και η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου την Κυριακή (25/11, 12:00) ανάμεσα στην Καλλιθέα και τη Θύελλα Καμαρίου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο ορισμός της έδρας ενθουσίασε την ομάδα από τη Σαντορίνη, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τους εν Αθήναις φίλους της να δώσουν το παρών στο γήπεδο, σε μια ιστορική στιγμή γι’ αυτή.

Αναλυτικά:

«Στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου θα αντιμετωπίσουν την Καλλιθέα οι Άνδρες μας

Από την ομάδα της Καλλιθέας θα φιλοξενηθεί το τμήμα Ανδρών μας την Κυριακή 25/11/2018 στις 12.00.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, φυσική έδρα του Παναθηναϊκού, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το Δ.Σ. της ομάδας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Σαντορινιούς που μένουν στην Αθήνα καθώς και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρών σε μια ακόμη ιστορική στιγμή για την ομάδα μας και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών μας!».



Άγριο ξύλο στη Σερβία: Επιτέθηκαν στο ρινγκ στον Γιάννη Τσουκαλά μετά τη νίκη του (video)
Άγριο ξύλο στη Σερβία: Επιτέθηκαν στο ρινγκ στον Γιάννη Τσουκαλά μετά τη νίκη του (video)
Το «αντίο» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Ηλία Παντελιάδη
Το «αντίο» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Ηλία Παντελιάδη
Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη η Καρδίτσα
Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη η Καρδίτσα
«Κοιτάζει» τον Τόμας Σάντος η Κηφισιά
«Κοιτάζει» τον Τόμας Σάντος η Κηφισιά
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved