Αναβλήθηκε η έγκριση των προκηρύξεων της Super League και της Football League

Αναβλήθηκε η έγκριση των προκηρύξεων της Super League και της Football League

Αναβολή για την προσεχή Παρασκευή πήρε η έγκριση των προκηρύξεων της Super League και της Football League από την ΕΠΟ.

Δεν συζητήθηκε καν και αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League.

Η συνεδρίαση μεταφέρθηκε για την προσεχή Παρασκευή όπου και θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο αναφορικά με τους υποβιβασμούς από την Super League και τους προβιβασμούς από την Football League.

Θυμίζουμε ότι η Super League προβλέπει στην προκήρυξη της να υποβιβαστούν τρεις ομάδες και να προβιβαστεί μια ομάδα από την Football League.

Η «μικρή λίγκα» έχει προκηρύξει δύο ανόδους και πλέον η ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει.

Στη σημερινή σύσκεψη που αναβλήθηκε επιβεβαιώθηκε το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ παράλληλα προέκυψαν κι άλλα ζητήματα επί της αναδιάρθρωσης που μπλόκαραν τη διαδικασία.

H Football League θα συνεδριάσει την προσεχή Πέμπτη για τα κρίσιμα θέματα της αναδιάρθρωσης, αλλά είναι δεδομένη η θέση της για προβιβασμό δύο ομάδων. Επιπλέον, ζητά πλέον και εγγυήσεις από την Πολιτεία και συγκεκριμένα από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη τόσο για οικονομικά θέματα όσο και για τους όρους της αναδιάρθρωσης.

Επίσης δε θα πάρθηκε καμία απόφαση για την συγκρότηση των ομίλων της Γ' Εθνικής.

Με δεδομένο ότι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League αυτό το σαββατοκύριακο, η ΕΠΟ έχει στη διάθεσή της μόνο μια ημέρα για να εγκρίνει την προκήρυξη.

Αναλυτικά:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek και αποφάσισε:

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της SuperLeague.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

* Να ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι αρχαιρεσιών της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. της 27ης Αυγούστου 2018. Υποψήφιοι ως τακτικά μέλη είναι οι κκ. Παυλίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Καστίδης (ΕΠΣ Δράμας) και Στογιαννίδης (ΕΠΣ Πέλλας). Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη είναι οι κκ. Δαβής (ΕΠΣ Ηπείρου) και Ευσταθίου (Χαλκιδικής)».Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Παρί σε εκτός έδρας αποστολές με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Παρί σε εκτός έδρας αποστολές με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ίντερ: Θέλει Λίντελοφ για αντί-Σκρίνιαρ
Ίντερ: Θέλει Λίντελοφ για αντί-Σκρίνιαρ
Δυσανεξία στη γλουτένη: Πώς συνδέεται με τον κίνδυνο καρδιoπάθειας
Δυσανεξία στη γλουτένη: Πώς συνδέεται με τον κίνδυνο καρδιoπάθειας
Παναθηναϊκός: Βάζει τέλος στην κρίση - Νέο σερί από Λαμία
Παναθηναϊκός: Βάζει τέλος στην κρίση - Νέο σερί από Λαμία