Τελικός Κυπέλλου: Ίβιτς: «Κανένα φαβορί, θέλουμε την κούπα»

Τελικός Κυπέλλου: Ίβιτς: «Κανένα φαβορί, θέλουμε την κούπα»

Μοιρασμένες πιθανότητες για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του ΠΑΟΚ:

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες-ηγέτες: «Έχουμε αποδείξει πως έχουμε παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στην πλάτη τους. Δεν είμαστε τυχαία εδώ. Ήρθαμε εδώ και θα δείξουμε και αύριο πως έχουμε αυτό που πρέπει να έχουμε για να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Για το αν υπάρχει άγχος, προσμονή και ανυπομονησία για το παιχνίδι: «Δεν μπορώ να πω πως είναι άγχος. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό για τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο, την πόλη μας. Δουλέψαμε σκληρά να φτάσουμε εδώ. Μας έμεινε ένα παιχνίδι και πρέπει να αποδείξουμε πως θέλουμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο».

Για το αν νιώθει πίεση για το αυριανό παιχνίδι: «Υπάρχει πίεση όλη τη χρονιά όχι μόνο για αύριο. Τα έχουμε πάει καλά μέχρι σήμερα. Δεν μου δημιουργεί κάποια παραπάνω πίεση το αυριανό παιχνίδι. Ο τελικός είναι αύριο και έχουν κίνητρο και οι δύο ομάδες. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για το αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει: «Εχω αποφασίσει από πριν τρεις μέρες για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσω».

Για την ΑΕΚ και τα δυνατά της στοιχεία: «Εχουμε παίξει με την ΑΕΚ παίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου. Είναι ένας σύλλογος που λειτουργεί πολύ καλά το τελευταίο εξάμηνο. Πήρανε τους περισσότερους βαθμούς στον 2ο γύρο μετά από εμάς, έχει έναν ικανό και έμπειρο προπονητή».

Για την παρουσία του Αραούχο και αν είναι ο παίκτης-κλειδί: «Δεν είναι μόνο ο Αραούχο. Είναι κι άλλοι παίκτες. Είναι ένας από τους πιο επικινδύνους. Έχει το εύκολο γκολ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε και εμείς καλούς και καλύτερους παίκτες και έχουμε δώσει πληροφορίες στους παίκτες. Εμείς πιστεύουμε στους παίκτες μας, αυτό κάναμε μέχρι σήμερα και αυτό θα κάνουμε και αύριο».

Αν υπάρχει φαβορί στο αυριανό παιχνίδι: «Φαβορί αν υπάρχει ή όχι… Παίζουνε δύο μεγάλες ομάδες. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Η ομαδική δουλειά θα κρίνει το αποτέλεσμα. Θα εξαρτηθεί και από την ημέρα που θα βρίσκονται οι παίκτες, αν βγει αυτό που σχεδιάσαμε».

Είπε ακόμα... «Στα προηγούμενα χρόνια που ο ΠΑΟΚ έφτανε εκεί, εγώ δεν ήμουν για να πω τι ήταν αυτό που είχε ή δεν είχε η ομάδα. Έχω πει πολλές φορές και θα το πω και σήμερα πως η φετινή ομάδα έχει πολλά καινούργια πρόσωπα. Ήταν δύσκολο να δέσεις έναν τέτοιο κορμό με τόσους παίκτες. Όμως είχαμε παίκτες με ποιότητα και με δουλειά σκληρή καθημερινά η ομάδα έδεσε και εμφανίζεται όπως ήθελα εγώ. Σε πολλά παιχνίδια δείξαμε την εικόνα που ήθελα να δω. Βέβαια σε δύο διοργανώσεις με πολλά παιχνίδια θα υπάρξουν και φορές που δεν θα έχεις καλή απόδοση. Είμαι όμως σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος και είμαι αισιόδοξος».

Για το τι θα πει στους παίκτες του:«Φτάσαμε εδώ, είμαστε στον τελικό και το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να κερδίσουμε. Το πώς θα μιλήσουμε στους παίκτες θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν έχω να πω κάτι για την διαιτησία πιστεύω θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα που θα είναι στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πως έχει σχεδιάσει το παιχνίδι: «Δεν μπορείς να σχεδιάσεις τι θα γίνει και να λες θα γίνει γιατί εδώ θέλω έτσι να γίνει. Θέλω ένα γρήγορο γκολ, δίνει αυτοπεποίθηση αυτό, αλλά το παιχνίδι παίζετε για 90’ θέλει συγκέντρωση. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μας είναι πως για να κερδίσουμε πρέπει να χουμε θέληση, πειθαρχία και να δουλεύουμε σκληρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για το αν είχε κάποια προτίμηση για το γήπεδο του τελικού: «Δεν είχα κάποια προτίμηση και πριν για το γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως μέχρι αύριο θα είναι όλα καλά. Η διοργάνωση θα είναι πιστεύω καλά και θα ναι όλα στην εντέλεια για να υπάρχει ασφάλεια για όλους, να έχει ο κόσμος τη θέση του και να νιώθει ασφαλής».

Για την προετοιμασία της ομάδας του: «Ο,τι κάναμε κάναμε. Μείναμε λίγες ώρες πλέον. Θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ψυχολογία. Οι παίκτες μου είναι προετοιμασμένοι και γνωρίζουν τι θα κάνουνε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν σκέφτεται πως υπό προύποθέσεις το αυριανό μπορεί να είναι το τελευταίο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Δεν σκέφτομαι αν θα είναι το τελευταίο μας παιχνίδι για φέτος. Σκέφτομαι μόνο τον τελικό. Τίποτα άλλο. Πιστεύω υπάρχει η δικαιοσύνη που θα πάρει μία απόφαση».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σέντρα το Σάββατο (6/5) στον τελικό Κυπέλλου

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σέντρα το Σάββατο (6/5) στον τελικό Κυπέλλου

Τελικός Κυπέλλου: Μαλεζάς: «Ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας»

Τελικός Κυπέλλου: Μαλεζάς: «Ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας»

NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved