Βασιλειάδης: Θα φανεί στην πράξη η βούληση
SHARE

Βασιλειάδης: Θα φανεί στην πράξη η βούληση

Για όλους και για όλα μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Όντας καλεσμένος ε εκπομπή του Sport24 Radio 103.3 ο υφυπουργός αναφέρθηκε στις συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), τον ρόλο της κυβέρνησης στα θέματα της ισονομίας και της διαφάνειας, τον νέο αθλητικό Νόμο και άλλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των μικρών και μεγάλων ΠΑΕ: "Δεν έχει νόημα να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω τη συνάντηση. Κάνουμε τα πάντα για να δούμε τα προβλήματα από όλες τις ομάδες και τις βασικές θέσεις. Εχουμε μπροστά μας το κλείσιμο των διεργασιών και των επεξεργασιών που γίνονται, από την ποσωρινή διοικούσα επιτροπή της FIFA και της UEFA. Είναι καλό και πιο σημαντικό, ανεξάρτητα από συμφωνίες και διαφωνίες, σε αυτή τη χώρα να μπορούμε να καθόμαστε σε ένα τραπέζι και να συζητάμε. Οι συζητήσεις γίνονται, ώστε να συμφωνήσουμε σε τρία ζητήματα από τα 15 ή 20 που υπάρχουν. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε τον διαιτητή, έχουμε τη δική μας άποψη και προχωράμε μπροστά. Ομως για κομβικά ζητήματα θα πρέπει να υπάρχει διάλογος".

Για τα κομβικά ζητήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Αν ήταν ένα και δύο τα προβλήματα, θα ήταν καλά. Από τα πιο σύνθετα είναι η διοίκηση της ομοσπονδίας, ο τρόπος λειτουργίας διαιτησίας, οι οικονομικοί έλεγχοι και η βιωσιμότητα των εταιριών, ο τρόπος λειτουργίας των εταιριών, μέχρι τα πιο απλά, που μας κάνουν τριτοκοσμική χώρα, όπως η πρόσβαση των αναπήρων στα γήπεδα, οι τουαλέτες και η υγιεινή, θέματα ασφαλείας. Είναι ευρύτατη γκάμα προβλημάτων, δεν έχουμε λύσει και πολλά μέχρι στιγμής".

Για τις συναντήσεις με τους μεγάλους και το πότε θα είναι ευχαριστημένος με αυτά που μπορεί να πετύχει: "Ευχαριστημένος θα είμαι όταν ο μέσος πολίτης έχει μια αίσθηση, ότι υπάρχει ισονομία και διαφάνεια και ότι όποια λάθη γίνονται, είναι ανθρώπινα. Και δεύτερον, όταν η ΓΓΑ δεν θα χρειάζεται για τα αυτονόητα να αναφέρεται στις εφημερίδες. Ο ρόλος του υπουργείου είναι ρυθμιστικός για να διασφαλίζει την πρόσβαση των πολιτών στον αθλητισμό. Δεν είναι εύκολο αυτό να γίνει, ίσως να κυνηγάμε ανεμόμυλους. Το θέμα είναι η αποκατάσταση του κλίματος μέσα στην κοινωνία ότι τα πράγματα έχουν έρθει σε μια σωστή σειρά".

Για το ρόλο που μπορεί να παίξει η κυβέρνηση στην ισονομία και στη διαφάνεια: "Η εκάστοτε κυβέρνηση μπορεί να φτάσει μέχρι ένα σημείο. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τους παίκτες που συμμετέχουν. Για παράδειγμα, στα θέματα της διαιτησίας, η κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετήσει. Είναι συγκεκριμένο το πόσο μπορεί να πιέσει. Το θέμα είναι να υπάρχει βούληση από όλες τις πλευρές. Από την κυβέρνηση υπάρχει. Διακηρυχτικά υπάρχει και από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Θα δούμε στην πράξη αν ισχύει".

Για το τι περιμένει το επόμενο διάστημα από την καλή βούληση που διακηρύσσουν οι ΠΑΕ: "Οταν θα έρθουν τα νέα καταστατικά της ΕΠΟ, όταν θα πάμε σε εκλογές στην ΕΠΟ, όταν θα δούμε πώς θα λειτουργήσει και θα δομηθεί το επόμενο πρωτάθλημα, εκεί θα φανούν όλα. Εκεί θα κριθούν οι πράξεις και οι διακηρύξεις. Τα ωραιότερα είναι μπροστά μας"

Για το αν έχει επαφές με τον Βασσάρα και αν τα πράγματα στη διαιτησία έχουν ομαλοποιηθεί: "Εχω την αίσθηση ότι, με πολλά προβλήματα, πάμε καλύτερα. Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας, ψάρι, ούτε ξαφνικά θα γίνουν όλα τέλεια. Από εκεί και μετά, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα, είδαν πολλά το φως της δημοσιότητας, με τα οποία ανατριχιάζει η ποδοσφαιρική Ευρώπη. Πράγματα πρωτόγνωρα. Βάζοντας ένα καινούριο πλαίσιο με βάση τους καταστατικούς χάρτες της FIFA και της UEFA, θα είμαστες έτοιμοι να μπορούμε να περάσουμε σε μια καινούρια μέρα, με κανόνες".

Για τον αθλητικό νόμο: "Έχει γίνει το μεγαλύτερο κομμάτι της επεξεργασίας, όπως γνωρίζετε η διαβούλευση τελείωσε τον Δεκέμβρη, με εξαιρετικά σχόλια, που μας έχουν προβληματίσει. Αν όλα πάνε καλά, με μια μίνι διαβούλευση με τους φορείς που εμπλέκονται, θα είμαστε σε θέση να κατεβάσουμε το νομοθέτημα πριν από το καλοκαίρι".

Για το πόσο μεγάλη σχέση έχει ο δικός του αθλητικός νόμος με αυτά που είχε στο μυαλό του, ο προκάτοχός του, Σταύρος Κοντονής: "Σε πάρα πολλά σημεία. Δεν είναι τα πρόσωπα, Κοντονής ή Βασιλειάδης. Είναι συγκεκριμένη γραμμή της κυβέρνησης. Κυβερνητική πολιτική εφαρμόζουμε. Αρα οι διαφορές δεν θα είναι στη βάση τους. Ομως δεν μπορούμε να μη λάβουμε υπόψη και άλλους προβληματισμούς, να ανακαλύψεις και άλλα προβλήματα ή και να σε βοηθήσουν να απορρίψεις κάποιες προτάσεις".

Για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό: "Σε μια εποχή που το κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει και δεν μπορούν να υπάρχουν επιχορηγήσεις που υπήρχαν. Οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες και οι ΚΑΕ δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα έχουν εμπορική δραστηριότητα. Με αυτό τον τρόπο ανοίγουμε κερκόπορτες και στη φοροδιαφυγή. Από εκεί και πέρα, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν μπορούμε να μην επιτρέψουμε μια περιορισμένης έκτασης και πολύ προσεχτική εμπορική δραστηριότητα, που θα μπορέσει να φέρει κάποια χρήματα στα σωματεία και στις ομοσπονδίες, οι οποίες πνίγονται λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, χωρίς να πάμε σε εμπορευματοποίηση, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα οικονομικά δεδομένα".

Για τα γήπεδα: "Σαφέστατα. Για θέματα ασφαλείας, είναι σαφείς οι κατευθύνσεις και τα δείγματα που έχουμε δώσει. Θα λυθούν το συντομότερο δυνατό, όλα τα σοβαρά ζητήματα και τα μικρότερα. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Για το γήπεδο της ΑΕΚ υπήρξε νομοθετική ρύθμιση, υπάρχει το πρότζεκτ της Αθήνας που αφορά το γηπεδικό του Παναθηναϊκού στο Γουδή, για τη χρήση των ολυμπιακών ακινήτων και κυρίως τη χρήση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, από τον Παναθηναϊκό και την μπασκετική ΑΕΚ, την αξιοποίηση του τένις για φιλοξενία Γκραντ Σλαμ. Το θέμα του ΣΕΦ και των αθλητικών χώρων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Θα βρούμε λύσεις και χρονοδιαγράμματα. Υπάρχουν και μικρότερα ζητήματα, όπως το στέγαστρο του Παγκρητίου, το οποίο αιωρείται, το ένα κομμάτι έπεσε… Το ημιτελές ποδηλατοδρόμιο των Χανίων… Να δούμε την αναδιανομή και σε ποια κατεύθυνση, γιατί υπάρχουν γήπεδα που είναι δημόσιας ιδιοκτησίας, όπως οι Ζωσιμάδες για παράδειγμα. Τα χρήματα που θα δοθούν να μη γίνουν αέρας, αλλά να πάνε σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Εχουμε μια γηπεδική ζούγκλα. Εχουμε καταστάσεις τριτοκοσμικές. Αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει. Μπορεί να γίνει ελκυστικό το προϊόν και να φέρει έσοδα. Και να κινήσει την οικονομία".

Για τα έσοδα που ζητούν οι ΠΑΕ από το στοίχημα: "Θα πρέπει να βρούμε ένα, τρόπο να υπάρξει ένας πόρος υπέρ του αθλητισμού. Για να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα με τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, θα πρέπει να αποκαταστήσουμε το προϊόν. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή, υπό ποιες προϋποθέσεις θα δημιουργήσω εγώ έναν πόρο; Να δοθεί πού; Αν ρωτήσουμε τους πολίτες, θα σου πουν για ποιο προϊόν; Για σκουπίδια; Να ρίξουμε χρήματα στη χωματερή; Τι αναδιανομή να κάνουμε εμείς, όταν επί της ουσίας δεν υπάρχει προϊόν; Δεν θα κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Να δείξουμε ότι έχουμε μάθει από αυτά και θα προχωρήσουμε μπροστά".

Για τη συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία σε θέματα δικαιοσύνης: "Σε εξαιρετικό επίπεδο, αρκεί να κάνει ο καθένας τη δουλειά του. Για θέματα δικαιοσύνης δεν μπορούμε να αλλάξουμε το σύστημα. Τι να κάνουμε; Να επιταχυνθούν οι δίκες; Ο ίδιος ο υπουργός δεν μπορεί να παρέμβει σε αυτό. Το ότι δεν έχουμε μεγάλες δικαστικές αίθουσες ή επειδή λείπουν δικαστές, δεν λύνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι δομικά ζητήματα, που πρέπει τώρα εμείς να τα λύσουμε".

Για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρη, εναντίον του Ολυμπιακού: "Για τον κύριο Ζουράρη, έτσι όπως εξελίχθηκε, υπάρχει ένα σοβαρό ατόπημα σε αυτή την κατεύθυνση. Από εκεί και μετά, η ανταλλαγή συνθημάτων, μπορείς να πεις ότι έγιναν και χάρην αστεϊσμού. Θα πρέπει όμως να είμαστε όλοι πιο προσεχτικοί. Δυστυχώς, δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να σταχυολογήσουμε τα πράγματα και να τα δούμε στην κανονική τους διάσταση. Σε τέτοιες τεταμένες περιόδους, καλό θα είναι αυτά να αποφεύγονται. Ας πούμε λοιπόν ότι ήταν ένα ατόπημα οι δηλώσεις Ζουράρη".

Για τη μετακίνηση των οπαδών: "Είναι από τα ζητήματα που συζητάμε. Εφόσον είναι ώριμες και οι ομάδες, να φτιάξουμε ένα θεσμικό πλαίσιο, όπου θα πρέπει να υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις. Και διαπαιδαγώγηση των οπαδών σε κάποια ζητήματα. Δεν γίνεται να ζούμε καταστάσεις πολέμου, όταν πάμε σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι".

Για τον τελικό κυπέλλου: "Θα πάω στον τελικό, όπως θα προσπαθήσω να πάω και στους ημιτελικούς. Τα αθλητικά γεγονότα είναι για να πηγαίνει όλος ο κόσμος. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό το άρρωστο πράγμα, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για θέαμα. Μπορεί να είναι χαμηλής ποιότητας το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι θέαμα".

Για τη συνάντηση με τους μεγάλους του μπάσκετ: "Ένα - ένα. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος (σ.σ. γέλια). Ολοι θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Σε τέτοιες περιόδους, που οι άνθρωποι είναι αποκαμωμένοι, να μην δημιουργούμε κλίμα πολέμου. Ζημιά στους ίδιους κάνει. Αν είναι έτσι, έρχομαι εγώ και νομοθετώ, βάζω πρόστιμα. Αλλά δεν είναι έτσι…".

Για το αν πηγαίνει ο ίδιος στο γήπεδο: "Γενικά, πηγαίνω σε αθλητικά γεγονότα. Και στο μπάσκετ, στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Στον Παναθηναϊκό, στην Ευρωλίγκα, δεν τα κατάφερα, αν και είναι δίπλα το υπουργείο. Πηγαίνω και παρακολουθώ γιατί μου αρέσει".

Για την κάρτα φιλάθλου, που υποτίθεται ότι από τέλη Μαρτίου θα είναι υποχρεωτική:  "Υποχρεωτική για του χρόνου. Υπάρχουν μερικά τεχνικά ζητήματα, που είναι περισσότερο νομικά, αλλά με κάποια μορφή σίγουρα θα γίνει. Επί της ουσίας, τι είναι: Μπορεί να χτυπάει με το ΑΜΚΑ σου, αν έχεις συμμετοχή σε βίαια γεγονότα και να μην μπορείς να πάρεις εισιτήριο. Σε αυτό είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Θα προχωρήσουμε με την όποια μορφή είναι νόμιμη".

Για την πρόσφατη συνάντηση στην οποία ήταν και οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ: "Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, παρά τις εντάσεις που υπήρχαν. Και από μένα υπήρξαν εντάσεις. Οταν είσαι πέντε ώρες με κάποιον σε μια αίθουσα είναι φυσικό…".

Για τις διαφωνίες: "Οταν μπλοκάρει μια συζήτηση, λες “παιδιά, ας κάνουμε μια παραδοχή και ας πάμε στο επόμενο θέμα”. Αν βλέπεις ένα αδιέξοδο και πεις, παιδιά αυτό έχει λυθεί, προχωράει η ατζέντα. Αν εμπλέκονται υπουργεία οικονομικών και δικαιοσύνης, είναι δυνατόν να γίνει κουβέντα; Αυτά είναι αστειότητες. Αν έχω 10 θέματα και διαφωνούμε στο ένα, δεν μένουμε σε αυτό".

Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor
Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor
Παναθηναϊκός: Σε αναζήτηση ενοικιαστών για τις σουίτες
Παναθηναϊκός: Σε αναζήτηση ενοικιαστών για τις σουίτες
Σύλληψη τεσσάρων Τούρκων στον Έβρο
Σύλληψη τεσσάρων Τούρκων στον Έβρο
Το τελευταίο «αντίο» στον Σωκράτη Κόκκαλη Junior (photos)
Το τελευταίο «αντίο» στον Σωκράτη Κόκκαλη Junior (photos)
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  09:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  11:05Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  21:10Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Μπάνβιτ
  21:15Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  22:10Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  23:20Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  00:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  01:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  01:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπρέσια - Αρμάνι Μιλάνο
  03:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  04:05XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E12
  05:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντιναμό Κίεβου - ΑΕK
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  05:30Outdoor Specials.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  05:50Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  06:00Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  06:30Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  07:00Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  07:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  07:30Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  08:00Outdoor Specials.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα
  08:15Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  08:30Αθλητική εκπομπή.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Έιμπαρ. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  09:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  09:20Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  09:45Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  09:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:35Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  11:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Ντάλας Γουίνγκς - Γ. Μίστικς
  11:40NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  13:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο MEGABOLT
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  14:20Μαρκόπουλο.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  14:30Paragliding World Cup.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:00Φινλανδία.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  15:30Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  15:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  16:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: Μάνι Πακιάο - Λούκας Ματίς
  17:00Special Event 2018. Μετά από ένα χρόνο αποχής από τα ρινγκ, ο μύθος του μποξ από τις Φιλιππίνες Manny Pacquiao θα αντιμετωπίσει τον Lucas Matthysse για τον τίτλο WBA Welterweight Championship στην Κουάλα Λουμπούρ. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  17:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:00Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Μπόστον Σέλτικς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Λούκας Πουίγ. 2018 ATP World Tour 500. Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Neymar Jr's Five 2018
  19:10Παγκόσμιοι Τελικοί. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Χόφενχαϊμ
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • GP Confidential 2018 E12
  19:50Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  20:30Φινλανδία.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  20:50Fever Tree Championships. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ουσάκ - Φενέρμπαχτσε
  20:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies