«Κάναμε αυτό που έπρεπε»
Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέκτησε ο Ατρόμητος με το 2-0 επί του Διαγόρα, σύμφωνα με τον Μαρσέλο Σαρμιέντο.
«Παίξαμε καλά από την αρχή του αγώνα. Κάναμε ακριβώς που έπρεπε για να πάρουμε ένα καλό σκορ για τη ρεβάνς», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός μέσος, μετά το τέλος της αναμέτρησης και σε ερώτηση για το χαμένο πέναλτι του Διαγόρα και το ρόλο που έπαιξε: «Σταθήκαμε τυχεροί, αλλά και υπέρ μας θα μπορούσαν να έχουν καταλογιστεί δύο πέναλτι. Στο ξεκίνημα του αγώνα στο μαρκάρισμα στον Περόνε και προς το τέλος στη φάση με τον Τάτο».
Τέλος, μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στις Σέρρες, σημείωσε: «Είναι δύσκολο ματς, καθώς και ο Πανσερραϊκός χρειάζεται βαθμούς. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι ποτέ στη νοοτροπία μας σαν ομάδα να στοχεύουμε την ισοπαλία».