Κουτσοκούμνης: «Δεν θέλουν λύσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Κουτσοκούμνης: «Δεν θέλουν λύσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Αιχμές άφησε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης για την στάση παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφορικά με το ραντεβού που ήθελε να κάνει με τους «Big 4».

Ο πρόεδρος της κυπριακής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της FIFA στην Ελλάδα για την ΕΠΟ και την Επιτροπή Εξομάλυνσης με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook υποστήριξε πως απομένει η ολοκλήρωση των επαφών για την εύρεση της νέας ΚΕΔ.

«Έχω την εντύπωση πως το πρώτο θέμα της εβδομάδας, "Κύπρος και Στοίχημα" έκλεισε καλά. Απομένουν τα θέματα της Ελλάδας που είναι η ολοκλήρωση των επαφών για νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και restart του πρωταθλήματος. Πολύ καλημέρα σας φίλες και φίλοι!!», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στην συνέχεια, κάτω από το post που έκανε, δέχθηκε ερωτήσεις, αναφορικά με την τοποθέτησή του και άφησε… αιχμές για μερικές ενέργειες, μια και για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου απάντησε: «ο κάθε ένας την εννοεί ανάλογα με την ομάδα που στηρίζει» και στην συνέχεια χαρακτήρισε περίεργο το γεγονός πως «κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει σε ένα τραπέζι και να ακούσει απόψεις και να βάλει θέσεις».

Ακόμα, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανέφερε πως υπάρχουν λύσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά: «Δεν έπεισαν ότι τις θέλουν». Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως μοναδικός δρόμος είναι η συναίνεση και όχι να τα βροντήξει και να φύγει ή να δώσει το ok για εκλογές, μιλώντας για «υποκινούμενους και κάποιους που εν τη φαντασία τους, βλέπουν και σκοπιμότητες εκ μέρους του.. Αλλά τι θα επιτύχετε με τις εκλογές; Ερωτώ. Μήπως θα καθαρίσει ένας πίνακας και μετά από δύο χρόνια θα πρέπει να καθαρίσουμε τον καθαρισμένο πίνακα;;;».

Ακολουθούν μερικές απαντήσεις του επιτετραμένου της FIFA:

- «Α ναι και όσο αφορά την λεγόμενη κάθαρση (έτσι στο γενικό) ο κάθε ένας την εννοεί ανάλογα με την ομάδα που στηρίζει. Αλλά κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει σε ένα τραπέζι και να ακούσει απόψεις και να βάλει θέσεις. Περίεργο».

- «Αν θέλουν λύσεις στη Ελλάδα... υπάρχουν. Δεν με έπεισαν ότι θέλουν».

- «Και ποιος είμαι εγώ ή εσείς για να πούμε ποια είναι η βρομιά αν η πολιτεία δεν προχωρεί υποθέσεις που βράζουν για δεκαετίες. Χρειάζεται υπομονή και όχι αφορισμούς. Χρειάζεται συναίνεση έστω και τώρα. Το πιο εύκολο πράγμα για μένα είναι να τα βροντήξω και να φύγω. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να πω ΟΚ εκλογές. Ιδιαίτερα τώρα που κάποιοι εν τη φαντασία τους (ίσως και υποκινούμενοι) βλέπουν και σκοπιμότητες εκ μέρους μου».

- «Αλλά τι θα επιτύχετε με τις εκλογές; Ερωτώ. Μήπως θα καθαρίσει ένας πίνακας και μετά από δύο χρόνια θα πρέπει να καθαρίσουμε τον καθαρισμένο πίνακα;;;».

- «Οι δίκες είναι θέμα πολιτείας. Οι εκλογές είναι θέμα πολιτείας και κατάργησης του νόμου που επεμβαίνει στο τρόπο εκλογής. Τι άλλο;;; Κοιτάξετε να αποδίδετε ευθύνες εκεί που ανήκουν. Καλημέρα σας».Καιρός: Νέα κακοκαιρία από το Σάββατο - Πότε πέφτουν χιόνια
Καιρός: Νέα κακοκαιρία από το Σάββατο - Πότε πέφτουν χιόνια
Κουλουκάκου: Το μίνιμαλ σπίτι της είναι βγαλμένο από παραμύθι
Κουλουκάκου: Το μίνιμαλ σπίτι της είναι βγαλμένο από παραμύθι
H Royal Enfield HNTR 350 θέλει να κάνει ξανά cool την έννοια της μοτοσικλέτας στους νέους
H Royal Enfield HNTR 350 θέλει να κάνει ξανά cool την έννοια της μοτοσικλέτας στους νέους
Μενεγάκη – Ουγγαρέζος: Η απίστευτη παρεξήγηση on air
Μενεγάκη – Ουγγαρέζος: Η απίστευτη παρεξήγηση on air