Σταφυλίδης: «Θέλουμε να φοβόμαστε»

Σταφυλίδης: «Θέλουμε να φοβόμαστε»

Ο Κώστας Σταφυλίδης υποστήριξε πως η Ελλάδα θέλει έναν προπονητή που θα προκαλεί τρόμο στους παίκτες.

Συγκεκριμένα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για:

-τη σοβαρότητα του τραυματισμού του: «Δεν φαίνεται κάτι πολύ σοβαρό. Πάντως υπολογίζεται πως θα μείνω 10-12 μέρες εκτός δράσης».

-τη συνεργασία με Πέλκα και Κίτσιου στο γκολ που πέτυχε: «Στις μικρότερες ομάδες του ΠΑΟΚ ίσως και να είχαμε συνεργαστεί σε κάποιο γκολ όλοι μαζί. Όχι όμως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν η πρώτη φορά».

-τη φάση του πρώτου γκολ της Ουγγαρίας, όπου έχασε τον αντίπαλό του: «Δεν μπορούσα να πηδήξω. Με το που έβαλα δύναμη στο πόδι μου ένιωθα αφόρητο πόνο, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν τον είχα δει κιόλας».

-το επιθετικό ποδόσφαιρο της Εθνικής: «Σίγουρα είναι καλό μια ομάδα να προσφέρει θέαμα, το απολαμβάνουν περισσότερο και οι παίκτες έτσι. Για τους φιλάθλους είναι ωραίο να υπάρχουν πολλά γκολ κι εναλλαγές συναισθημάτων. Η Εθνική έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλή μπάλα».

-το αν υπήρχε εντολή για τόση επιθετική δραστηριότητα και την ανάγκη ισορροπίας με την αμυντική λειτουργία: «Ο κ. Τσάνας είχε δώσει οδηγία να παίξουμε πιο επιθετικά, όπως κι έγινε. Είχαμε στην ενδεκάδα παίκτες που μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα έξω από την περιοχή και το εκμεταλλευτήκαμε. Εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές αν θα έχουν την ίδια διάθεση για τα αμυντικά τους καθήκοντα. Αν δεν παίξεις άμυνα δεν έχει σημασία, γιατί μπορεί να βάλεις τέσσερα και να φας πέντε».

-την ευθύνη για την κακή πορεία στα προκριματικά: «Η χρονιά ήταν πολύ άσχημη και φταίμε εμείς οι ποδοσφαιριστές ξεκάθαρα. Εμείς παίζουμε, όχι κάποιος άλλος. Σίγουρα ο προπονητής πρέπει να σε βοηθά και να σου δείχνει για να βγάλεις πράγματα. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε στο μέλλον να βγάλουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

-το αν η Εθνική χρειάζεται προπονητή-«μπαμπούλα»: «Σίγουρα υπάρχουν κάποια περιστατικά που δείχνουν ότι χρειαζόμαστε έναν προπονητή που να κάνει κουμάντο. Οι ποδοσφαιριστές μπορεί κάποιες φορές να ξεφεύγουν. Χρειάζεται ένας προπονητής που θα σεβόμαστε, ίσως και να φοβόμαστε λίγο, όπως συνέβαινε με τον Φερνάντο Σάντος».

-το αν υπήρχαν παίκτες στην Εθνική που λόγω της κατάστασης σκέφτονταν να αρνηθούν κλήση: «Είναι η μεγαλύτερη τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής. Ουδέποτε έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο κι ελπίζω και πιστεύω πως και κανένας άλλος παίκτης δεν σκέφτηκε ποτέ έτσι».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved