ΟΦΗ: Τα είπε με Σηφάκη ο Σεροπιάν

ΟΦΗ: Τα είπε με Σηφάκη ο Σεροπιάν

Συνάντηση με τον πρόεδρο Αντύπα Σηφάκη, είχε την Τετάρτη (08/07)  ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν.

Ο Σηφάκης λόγω ενός ταξιδιού στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, δεν είχε την ευκαιρία νωρίτερα να συναντηθεί με τον προπονητή του συλλόγου, ο οποίος και τον ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες και τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΟΦΗ.

«Χαίρομαι που είσαι μαζί μας και αυτό που θέλω να καταθέσω είναι ότι με χαρά βλέπω ότι το όνομά σου είχε θετική απήχηση στον κόσμο της ομάδας. Τα μηνύματα που έχω πάρει είναι θετικά και εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη. Μαζί με τον ΟΦΗ να φτάσεις στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της προπονητικής σου καριέρας, δηλαδή στη Super League. Εκεί θέλουμε όλοι να δούμε την ομάδα μας και ευχόμαστε να το πετύχουμε μαζί σου. Ξέρω ότι σου αρέσει να δουλεύεις με νέα παιδιά και εμείς αυτό θέλουμε. Μια ομάδα με σήμα κατατεθέν την δουλειά, την τιμιότητα και την αξιοπρέπεια. Σου εύχομαι καλή δύναμη και να ξέρεις ότι σαν διοίκηση θα είμαστε δίπλα σου, για να πετύχουμε», ανέφερε Σηφάκης στον Σεροπιάν.

Στη συνέχεια, ο Σηφάκης μίλησε για την πρόσληψη του Γιώργου Βλαστού στο πόστο του τεχνικού διευθυντή: «Εύχομαι να έχετε καλή συνεργασία. Ο Γιώργος Βλαστός είναι ένα πρόσωπο αγαπητό και σεβαστό στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ συζήτησε για πολλά θέματα με τον προπονητή του ΟΦΗ, ενώ του αποκάλυψε ότι στη νεαρή του ηλικία όταν ήταν στην Γερμανία, υπήρξε ποδοσφαιριστής σε ομάδα Γ' κατηγορίας της Γερμανίας για 6.5 χρόνια. «Είμαι φίλος του ποδοσφαίρου, έχω τη δική μου άποψη και το βλέπω από τη δική μου μεριά».

Αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας ο Σηφάκης ανέφερε στον Μουράτ Σεροπιάν ότι «η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, μας έχει φέρει μια πίεση, αλλά στον ΟΦΗ πρέπει να προχωρήσουμε, για να μην χαθεί χρόνος».

Ο κ. Σεροπιάν με την σειρά του, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και ανέφερε ότι και οι δικές του φιλοδοξίες είναι να φτάσει ψηλά με τον ΟΦΗ, καθώς πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του.

Για τον αγωνιστικό και οργανωτικό σχεδιασμό ανέφερε ότι είναι σε καλό δρόμο και ο ΟΦΗ με τις κινήσεις που θα γίνουν θα είναι μια ομάδα που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο όραμα το δικό του, της διοίκησης και του κόσμου.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved