ΕΠΟ: Δικαίωση Πανελευσινιακού

ΕΠΟ: Δικαίωση Πανελευσινιακού

Οι «σταχυοφόροι» πήραν στα χαρτιά 3-0 το εκτός έδρας ματς με τον Παναργειακό στον οποίο επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 500 ευρώ

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ δικαίωσε τον Πανευελυσινιακό και κατακύρωσε υπέρ του με 3-0 το εκτός έδρας ματς με τον Παναργειακό, τον οποίο τιμώρησε και με 500 ευρώ. Επίσης, υπέρ του Ζακυνθιακού κατακυρώθηκε και το ματς με τον Μανδραϊκό στην Αττική.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα αναφέρεται: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

7. Διατάσσει τον κατά νόμιμο τρόπο επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας (είχε ορισθεί για τις 29.03.2015, αλλά δεν τελέστηκε) μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ εντός δεκαπέντε  (15) ημερών από την έκδοση της  παρούσας.

8. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29-03-2015, μεταξύ των σωματείων ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. και ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ ΑΟΠ υπέρ του δεύτερου   σωματείου με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3). Αφαιρεί από το σωματείο ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

9. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 10-03-2015 ένσταση του αθλητικού σωματείου ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ κατά του αθλητικού σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Άργους την 08-03-2015 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο ενιστάμενο σωματείο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει στο καθού η ένσταση σωματείο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ.

10. Δικάζει απόντος του εγκαλουμένου σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (Γ΄ Εθνική, Παναργειακός-Πανελευσινιακός στις 8/3/2015)».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved