Κηφισιά – Νέα Ιωνία 2-1 (photos)

Κηφισιά – Νέα Ιωνία 2-1 (photos)

Η Κηφισιά πήρε το αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στη Νέα Ιωνία, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με αρκετές απουσίες.

Μπροστά σε περίπου 300 θεατές έγινε το ματς της Κηφισιάς με τη Νέα Ιωνία, στο οποίο οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη. Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου δεν είχε στη σύνθεσή της τους Γουμάγια, Βέρμπη, Θανόπουλο και Γκουτσούλα, όμως, κατάφερε να πάρει τη νίκη και συνεχίζει να ελπίζει σε απώλειες του Κισσαμικού για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες ανόδου της αναλογούν.

Η Κηφισιά προηγήθηκε στο 14’ με τον Ζουζούλη, όμως, στο 48’ ο αειθαλής Γιώργος Μπάρκογλου έφερε το παιχνίδι στα ίσα με δυνατό σουτ. Ωστόσο, στο 53’ ο Μπαντούνας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Κηφισιά.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Έσλερ, Μπαντούνας (88' Γεωργόπουλος), Τσιμικλής, Δρυμούσης (80' Γκουτσούλας), Ζουζουλής (68' Ανδρίκος), Παληαρούτας, Παπάζογλου

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιάννης Χλωρός): Παναγιωτόπουλος, Πρισιμιτζής (65' Καριατλής), Ρόπας, Λαμάι, Σταμπούλογλου, Σπαγής (58' Ρικούνοβ), Π. Καραχάλιος, Καραγιάννης, Μπάρκογλου, Αλ. Καραχάλιος (46' Νησαριώτης), Όγκμποε.



Γεωργιάδης: «Αυτή είναι η κατάσταση των τραυματιών»
Γεωργιάδης: «Αυτή είναι η κατάσταση των τραυματιών»
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το fair play που δείχνει ότι είναι ο κορυφαίος (vid)
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το fair play που δείχνει ότι είναι ο κορυφαίος (vid)
Κορυφαία «σφυρίχτρα» στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Κορυφαία «σφυρίχτρα» στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Λεσόρ: «Θεέ μου δεν ήθελα να δω αυτό το βίντεο»
Λεσόρ: «Θεέ μου δεν ήθελα να δω αυτό το βίντεο»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved