Μάργαρης: «Νίκη στα Χανιά»

Μάργαρης: «Νίκη στα Χανιά»

Την πρώτη του εμφάνιση σε παιχνίδι της Τριγλίας Ραφήνας έκανε την Κυριακή ο Δημήτρης Μάργαρης, ο οποίος είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας.

Ο 17χρονος μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων» για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης, αλλά και την πορεία της ομάδας στα υπόλοιπα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάργαρη:

Νίκη με τον Αστέρα Βάρης και πρώτη σου εμφάνιση σε παιχνίδι πρωταθλήματος...

«Στην ουσία πέρυσι είχα κάνει την πρώτη εμφάνιση με την ομάδα της Τριγλίας, στο εντός 2-2 με τον Ερμή Ζωνιανών. Έπαιξα βέβαια λίγο σε αυτό το παιχνίδι και ουσιαστικά η πρώτη μου ουσιαστικά εμφάνιση είναι στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Βάρη».

Πως είδες το παιχνίδι αυτό;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Το θέλαμε το παιχνίδι, το δείξαμε κιόλας ότι το θέλαμε πολύ και ευτυχώς πετύχαμε τον στόχο μας».

Την άλλη αγωνιστική η Τριγλία δοκιμάζεται εκτός έδρας, με τον πρωτοπόρο Κισσαμικό. Τι βλέπεις γι' αυτόν τον αγώνα;

«Πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Με νίκη ουσιαστικά κλειδώνουμε και το θέμα παραμονής. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Πως ένιωσες που έπαιξες έναν σχεδόν ολόκληρο αγώνα. Τον πρώτο ουσιαστικά της καριέρας σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι και για άλλο λόγο χαρούμενος. Σε αυτό το παιχνίδι πετύχαμε τον στόχο μας, που δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά η νίκη. Βέβαια η συμμετοχή μου σε αυτό το παιχνίδι προήλθε από μια ατυχία ενός συμπαίκτη μου και εννοώ τον τραυματισμό του Δημήτρη Σταμπέλου, τον οποίο αντικατέστησα, σχεδόν στις αρχές του αγώνα. Ο Δημήτρης όσο ήταν στον αγωνιστικό χώρο έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και αυτό φάνηκε σε όλους. Από εκεί και πέρα του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στο γήπεδο, γιατί η ομάδα τον χρειάζεται».

Είσαι ένας αθλητής από τα τμήματα υποδομών της ομάδας. Θεωρείς ότι οι υποδομές της Τριγλίας μπορεί να δώσουν παίκτες στην πρώτη ομάδα;

«Ναι. Πιστεύω ότι οι προπονητές και όλο το επιτελείο των τμημάτων υποδομών κάνουν εξαιρετική δουλειά, στο να μας ετοιμάσουν τεχνικά, ψυχολογικά αλλά και πνευματικά, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι, όταν κληθεί κάποιος, να παίξει στην πρώτη ομάδα. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να είναι και ο στόχος της ομάδας. Να βγάζει δηλαδή παιδιά από τις υποδομές της».



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved