Αγκάνθο: «Σχέδιο για να πέσει ο Άρης στη Γ’ Εθνική»

Αγκάνθο: «Σχέδιο για να πέσει ο Άρης στη Γ’ Εθνική»

Να επιστρέψει στον Άρη κάποια στιγμή θέλει ο Νταβίντ Αγκάνθο, για να τον βοηθήσει από άλλη θέση.

Ο Ισπανός άσος που αγωνίστηκε για δύο χρόνια στους «κίτρινους» μίλησε στον Αρένα Fm, για την πορεία του στην ομάδα, ενώ έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο να πέσει ο Άρης στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγκάνθο:

Για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή:

«Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά το έχω ξεπεράσει εντελώς. Το σύστημα της ομάδας μου είναι με έναν επιθετικό, τον τελευταίο καιρό έπαιζε ο συνάδελφος μου στη κορυφή αλλά νομίζω πως από την επόμενη βδομάδα θα επιστρέψω εγώ στη βασική 11αδα».

Για το τι θυμάται από τον Άρη:

«Έχω πάρα πολλές αναμνήσεις από τον Άρη τόσο όμορφες όσο και άσχημες. Πέρασα πολύ καλά στην ομάδα και έχω ακόμα επαφή με κάποιους πρώην συμπαίκτες μου όπως ο Διούδης, ο Τάτος και ο  Γιαννώτας. Υποφέραμε πολύ και η τελευταία χρονιά δεν κατέληξε όπως θέλαμε καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε. Την ίδια χρονιά έχασα και την μητέρα μου και πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές».

Για το τι πήγε λάθος και υποβιβάστηκε ο Άρης:

«Ήταν πάρα πολλοί οι παράγοντες που οδήγησαν την ομάδα στην Β΄ εθνική. Δεν έγινε σωστός προγραμματισμός, δεν έγινε σωστή επιλογή προέδρου και ενώ όλοι έλεγαν πως θα μας σώσουν στα 100 χρόνια της ομάδας κανείς δεν έκανε τίποτα. Μας υποσχέθηκαν πάρα πολλά, όλα ήταν ψέματα, έδιωξαν τους πάντες, δεν πληρωνόμασταν και φαινόταν πως ήθελαν να οδηγήσουν την ομάδα στη Γ΄ εθνική. Ακούγαμε μόνο υποσχέσεις αλλά δεν γινόταν τίποτα».

Για το αν τον προσέγγισε ο Άρης το καλοκαίρι:

«Δεν είχα καμία συζήτηση με κανέναν άνθρωπο του Άρη. Αν είχα δεχτεί κάποιο τηλέφωνο θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά και το πιο πιθανό θα ήταν να επέστρεφα στον Άρη. Αγαπάω πάρα πολύ αυτή την ομάδα, αγαπώ τον κόσμο και έχω δεσμούς με πολλούς ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη».

Για το αν θα μπορούσε να παραμείνει ο Άρης στη πρώτη κατηγορία:

«Την πρώτη χρονιά υπήρχαν παίκτες με εμπειρία και έδειχναν πως μπορούσαν να σώσουν την κατάσταση. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και την δεύτερη χρονιά αν και ήταν πολλά παιδιά που δεν είχαν εμπειρία στην πρώτη εθνική. Παρόλα αυτά αν υπήρχε υποστήριξη από έξω θα μπορούσαμε να μείνουμε. Έδιωξαν όλους τους ανθρώπους της ομάδας με πολύ άσχημο τρόπο και έκαναν προσωπικές επιθέσεις σε πολλούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία. Ο Μούτας έλεγε για εμένα πως έπρεπε να φύγω επειδή ήμουν πολύ ακριβώς και πως ο Τάτος δεν ήταν κατάλληλος. Ο κόσμος δεν γνωρίζει τα μισά από όσα έγιναν. Υπήρχε ένα σχέδιο για να πάει η ομάδα στη Γ’ Εθνική».

Για το αν μπορεί να αναγεννηθεί ο Άρης:

«Παρακολουθώ την ομάδα, υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και βλέπω πολλούς νέους που έχουν φτάσει ψηλά και έχει «ψηθεί» από την Γ’ εθνική. Εύχομαι να οδηγήσουν την ομάδα στην Β΄ εθνική και στη συνέχεια στη Σούπερ Λιγκ. Με εκνευρίζει να βλέπω τον Άρη στη Γ’ εθνική και εύχομαι να ανέβει. Είμαι δεμένος με τον Άρη και θέλω κάποια στιγμή να κληθώ και να βοηθήσω ξανά».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να είναι δίπλα στην ομάδα. Η παρουσία του κόσμου είναι εκπληκτική δίνει την ώθηση που χρειάζεται και πρέπει όλοι να καταλάβουν πόσο κακό έκαναν στην ομάδα άνθρωποι όπως ο Μούτας και ο Ηλιάδης. Ο κόσμος καταλαβαίνει πως νιώθει ένας άνθρωπος που ζει μέσα στο ψέμα. Χωρίς να θέλω να προσβάλω καμία ομάδα δεν γίνεται να βλέπω τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο να εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη και όχι τον Άρη».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved