Βάβαλης: «Υπάρχει άγχος και πίεση στον Άρη»

Βάβαλης: «Υπάρχει άγχος και πίεση στον Άρη»

Δεν ελπίζει πολλά για το παιχνίδι με τον Άρη ο τεχνικός του Άρη Ακροποτάμου, Άκης Βάβαλης, τονίζοντας πως είναι εκτός... προγράμματος.

Ο τεχνικός της ομάδας της Καβάλας μίλησε στον Libero 107,4 για τον αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» το Σάββατο, την κατάσταση στον 1ο όμιλο, αλλά και τη φετινή προσπάθεια της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάβαλη:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Για εμάς σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που παίζουμε με τον Άρη και ειδικά σε ένα γήπεδο όπως το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Για εμάς δεν αλλάζει. Εχουμε βέβαια κάποιες απουσίες, αλλά θα παίξουμε χωρίς άγχος. Είναι αγώνας εκτός προγράμματος για εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για την άρνηση του Ακροποτάμου να γίνει το παιχνίδι την Δευτέρα, καθώς αρκετοί παίκτες του εργάζονται: «Αυτό ισχύει για το περίπου 50% των παικτών μας. Επιπλέον, οι Παπαδόπουλος και Καμπερίδης είναι τιμωρημένοι, ο βασικός τερματοφύλακας παρουσιάζεται την Δευτέρα στην μονάδα του, ενώ Κουάνγκ είναι τραυματίας».

Για την κούρσα της ανόδου και την προσπάθεια του Άρη να επιστρέψει στην κορυφή: «Μην ξεχνάμε ότι απομένουν δέκα αγωνιστικές. Δηλαδή παίζονται 30 βαθμοί. Παράλληλα, ο Άρης έχει στην έδρα του, Καβάλα και Πανσερραϊκό, οι οποίοι παίζουν μεταξύ τους. Είναι σημαντικό να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο Πανσερραϊκός θα γκελάρει μέχρι το τέλος».

Για το μεθεπόμενο παιχνίδι του Αρη Ακροποτάμου με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: «Ισως είναι ένας πρόωρος τελικός. Ενα εξάποντο παιχνίδι και είναι λογικό να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε εκείνο το παιχνίδι. Μία ενδεχόμενη νίκη, μας δίνει σημαντικό προβάδισμα στην “μάχη” της παραμονής».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση του Άρη: «Είναι ένα σύμπλεγμα αιτιών. Ξεκινάει από το καλοκαίρι, όταν υπήρχε μία αγωνιστική αστάθεια και ο Άρης δεν ήξερε που θα αγωνιστεί. Με τον κ. Κάμπος ο Άρης κατάφερε να κάνει ένα σερί νικών και να ανέβει στην κορυφή. Υπάρχει όμως πολύ άγχος, πίεση και μεγάλες απαιτήσεις από τον κόσμο. Γενικότερα, όταν ο Άρης δεν σκοράρει νωρίς, αγχώνεται και αυτό δεν βοηθάει τους παίκτες».

Για τις φήμες περί τραγικής οικονομικής κατάστασης στην Καβάλα: «Να βρουν χορηγούς και να “τρέξουν” την ομάδα. Ακόμα δεν έχουν φτάσει σε τραγικό σημείο όπως λέγεται, απλά υπάρχει μία δυσκολία στο οικονομικό».

Για τον Πανσερραϊκό: «Υγιές σωματείο. Μία ομάδα επιχειρηματιών έχει αναλάβει την διοίκηση και είναι άνετοι σε αυτήν την κατηγορία. Είναι συνεπείς στις πληρωμές, δεν λείπει κάτι από την ομάδα και αυτό αποτυπώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι. Η διοικητική ηρεμία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο».

Για το μπάτζετ του Ακροποτάμου: «Με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ίσως να φτάσαμε τις 65-70 χιλιάδες ευρώ. Γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια και υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές».



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved