Άρης: Διπλό… χτύπημα με Νάκα και Κωνσταντινίδη

Άρης: Διπλό… χτύπημα με Νάκα και Κωνσταντινίδη

Με αμείωτο… ρυθμό συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Στέλιου Νάκα και του Βασίλη Κωνσταντινίδη.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, Στέλιος Νάκας βρέθηκε την Παρασκευή (30/1) στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος των Θεσσαλονικέων και έπειτα από συνάντηση, συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ επαφή με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχε και 28χρονος επιθετικός Βασίλης Κωνσταντινίδης, υπογράφοντας με τον Άρη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τον Στέλιο Νάκα:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Νάκα.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο Στέλιος Νάκας γεννήθηκε στις 27/01/1994 στον Βόλο, έχει ύψος 1,81 και βάρος 78 κιλά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μαγνησιακό. Επόμενος σταθμός ήταν η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου. Τη σεζόν 2011-’12 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Στα μέσα της ίδιας αγωνιστικής περιόδου μεταγράφηκε στην Skoda Ξάνθη. Στην ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε δύο χρόνια (12 συμμετοχές και 1 γκολ).

Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Ηρακλή Ψαχνών (Football League, Νότιος όμιλος), όπου αγωνίζονταν μέχρι πρότινος (10 συμμετοχές και 1 γκολ)».

Η ανακοίνωση για τον Βασίλη Κωνσταντινίδη:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Κωνσταντινίδη.

Ο 28χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στις 21/04/1986 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, έχει ύψος 1,91 και βάρος 84 κιλά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του στην Αυστραλία (Richmond Soccer Club) το 2000. Πρώτος σταθμός στην καριέρα του στην Ελλάδα ήταν η Βέροια (2004-2006). Ακολούθησαν ο Ναυπακτιακός Αστέρας (2007), η Λαμία (2007-’08), η Νίκη Βόλου (2008-2010), ο Πιερικός (2010-’11), ο Ηρακλής (2012-’13), ο Εθνικός Γαζώρου (2013), ο Πανσερραϊκός (2013-’14, 27 συμμετοχές και 14 γκολ) και η Δόξα Δράμας (2014-’15), όπου αγωνίζονταν μέχρι πρότινος».

Νάκας: «Βαριά φανέλα»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Στέλιος Νάκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος που όλα πήγαν καλά και ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου στον Άρη. Είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά επέλεξα να έρθω στον Άρη. Από τη μια πλευρά ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της διοίκησης και από την άλλη η δυναμική και η ιστορία του Άρη μέτρησαν καταλυτικά στην απόφασή μου. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ομάδα με βαριά φανέλα που η θέση της είναι στη Superleague».

Κωνσταντινίδης: «Ανυπομονώ»

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του εμφανίστηκε και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είναι τιμή μου που θα φορέσω την φανέλα του Άρη. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη που πίστεψαν σε μένα και θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους».



Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved