Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-3 (photos)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-3 (photos)

Ντέρμπι με γκολ και ξύλο αυτό στο «Βιθέντε Καλντερόν» όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης για να προκριθεί στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι.

Απίστευτο παιχνίδι διεξήχθη στο «Βιθέντε Καλντερόν» όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του 1-0 του πρώτου αγώνα. Οι Καταλανοί ύστερα από ένα εντυπωσιακό ματς, κατάφεραν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους και να πάρουν τη νίκη με 3-2 και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Απίστευτο ξεκίνημα Τόρες

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο, και πρόλαβαν να σκοράρουν στα 40 δευτερόλεπτα. Τότε, ο Φερνάντο Τόρες με εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τερ Στέγκεν, ανοίγοντας το σκορ και βάζοντας φωτιά στο γήπεδο.

Η απάντηση από τους Καταλανούς ήταν άμεση όμως και με δύο πάσες (Μέσι, Σουάρεζ), ο Νεϊμάρ βρέθηκε απέναντι στον Ομπλάκ και με ωραίο πλασέ στο 9’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

«Διπλό»… σκάνδαλο και ανατροπή

Στο 30’ ο Χουανφράν έπεσε πάνω στον Μασεράνο, έξω από την περιοχή της Μπαρτσελόνα. Ο διαιτητής ωστόσο αποφάσισε να δώσει πέναλτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ραούλ Γκαρσία κάνοντας το 2-1 για τους «ροχιμπλάνκος». Η απάντηση ήταν ξανά άμεση. Στο 38’ ο Μπουσκέτς έκανε την κεφαλιά με τον Μιράντα να βάζει άγαρμπα το πόδι του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 41’ υπήρξε… έγκλημα κατά της Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή τη φορά. Ο Γκρίτσμαν έκανε το σουτ με τον Ζόρντι Άλμπα να αποκρούει με το χέρι, χωρίς να δίνεται πέναλτι. Στην αντεπίθεση από τη συγκεκριμένη φάση, ήρθε ο Νεϊμάρ για να κάνει το τελικό 3-2.

Νεύρα και αποβολές

Στη διάρκεια του ημιχρόνου, υπήρξαν αρκετά νεύρα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Γκάμπι και όλα να τελειώσουν. Όρεξη για ποδόσφαιρο δεν υπήρχε στο δεύτερο μέρος με τους παίκτες της Ατλέτικο να έχουν νεύρα.

Ο Τουράν πέταξε το παπούτσι του στον επόπτη με τον διαιτητή να του… χαρίζει την αποβολή καθώς τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Στο 84’ όμως ο Μάριο Σουάρεζ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ και έτσι τελείωσε το παιχνίδι χωρίς κάτι άλλο στο ματς.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ομπλάκ, Χουανφράν (57’ Γκάμεζ), Μιράντα, Χιμένεθ, Σικέιρα, Μάριο, Γκάμπι, Άρντα (62’ Κάνι), Γκαρσία, Γκρίτσμαν (46’ Σαούλ), Τόρες.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο (61’ Ματιέ), Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (69’ Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Σουάρεζ, Νεϊμάρ (77’ Πέδρο).

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-3 (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54c935ae37febab84663f201?theme=onsports{/iframe}


Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved